Η ADATA διαθέτει το DashDrive Air AV200 φορητό ασύρματο σημείο πρόσβασης

18:40 5/10/2012 - Πηγή: TechFan

Η ADATA αποκάλυψε σήμερα το DashDrive Air AV200, ένα μικρό, φορητό ασύρματο σημείο πρόσβασης που σας επιτρέπει να μοιράζεστε ασύρματα μουσική, βίντεο και δεδομένα από κάρτες SD και USB flash drives σε όλες τις συσκευές σας στο ίδιο δίκτυο.

Απλά τοποθετήστε την κάρτα SD ή το USB drive στο ADATA DashDrive Air AV200

και είστε έτοιμοι να μοιραστείτε. Το AV200 υιοθετεί το FTP file server/ HTTP Streaming πρωτόκολλο για να παρέχει απλή 2 δρόμων μεταφορά δεδομένων και την ανταλλαγή μεταξύ των Windows, OS X, iOS και Android συσκευών. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένας φορητός ασύρματος δρομολογητής με υποστήριξη 802.11 b / g / n, δημιουργώντας ένα ασύρματο δίκτυο που μπορούν να συνδεθούν έως και 5 συσκευές ταυτόχρονα όπου υπάρχει internet με καλώδιο Ethernet.

Το AV200 μπορεί επίσης να είναι ένα προσωπικό mini-data center για να μοιράζονται εύκολα δεδομένα με κινητές συσκευές. Μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία εξαλείφει την ανάγκη για μια εξωτερική πηγή ενέργειας και μπορεί εύκολα να επαναφορτιστεί με το παρεχόμενο mini USB καλώδιο. Το Air DashDrive AV200 θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία στην Ευρώπη, με τιμή 44,9 λίρες.

Σχολιασμός στο  forum

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα