Επικεφαλής της Samsung χαρακτηρίζει τα Windows 8 “όχι καλύτερα από τα Vista”

10:04 10/3/2013 - Πηγή: TechFan

Ήδη από την έναρξη τους, τα Windows 8 δεν έχουν δει ακριβώς μια θετική αντιμετώπιση, με πολλούς να επικρίνουν την νέα κατεύθυνση της Microsoft που πήρε με το νέο UI σχεδιασμό του λειτουργικού συστήματος. Έχουμε δει ακόμη και εταιρείες όπως η Acer, η ASUS και η Fujitsu

να είναι απογοητευμένες με την έλλειψη ζήτησης για τα προϊόντα Windows 8.

Τώρα, ο επικεφαλής του τμήματος τσιπ μνήμης της Samsung, Jun Dong-soo, λέει ότι τα Windows 8 δεν είναι καλύτερα από ό, τι τα Windows Vista, ένα λειτουργικό σύστημα γνωστό σαν μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην ιστορία της τεχνολογίας.

Ο Jun Dong-soo παραπονιέται όπως και άλλοι, ότι το λειτουργικό σύστημα δεν κατάφερε να τονώσει τη ζήτηση για προσωπικούς υπολογιστές, το οποίο είναι μια ανησυχητική τάση για έναν κατασκευαστή μνημών, που δεν κατασκευάζει μόνο μνήμες για δικούς του φορητούς υπολογιστές, αλλά και για άλλους κατασκευαστές.

Μιλώντας για τα Windows 8, ο Jun Dong-soo είχε να πει:

“Η παγκόσμια βιομηχανία PC συρρικνώνεται σταθερά, παρά την έναρξη των Windows 8. Νομίζω ότι το σύστημα Windows 8 δεν είναι καλύτερο από την προηγούμενη πλατφόρμα των Windows Vista. ”

Ακόμα ο Dong-soo, χαρακτήρισε τη ζήτηση για το Surface tablet της Microsoft “αδύναμη” και τα κατηγόρησε για την αποτυχία των ultrabooks ως η “λιγότερο ανταγωνιστική πλατφόρμα των Windows”. Προφανώς, ο τύπος δεν φαίνεται ευχαριστημένος με αυτό που η Microsoft έχει παραδώσει με τα Windows 8.

Πηγή : bgr.com

Keywords
Τυχαία Θέματα