Εμφανίστηκαν Benchmarks και επιδόσεις της Nvidia GeForce GTX Titan

15:19 22/2/2013 - Πηγή: TechFan

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Nvidia κυκλοφόρησε τη νέα υψηλής απόδοσης κάρτα γραφικών, την Nvidia GeForce GTX Titan, η οποία αποδίδει 75% περισσότερο από ότι η NVIDIA GeForce GTX 680 GPU της Εταιρείας.

Η νέα Nvidia GeForce GTX Titan

έχει δημιουργηθεί για να παρέχει στους gamers και στους high end χρήστες 4,5 Teraflops ενιαίας ακρίβειας και 1,3 Teraflops διπλής επεξεργαστικής ισχύος ακρίβειας.

“Η GeForce GTX ΤΙΤΑΝ είναι ένα θηρίο GPU και η μόνη στον κόσμο, αρκετά ισχυρή για να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι σε οποιαδήποτε ανάλυση, ανά πάσα στιγμή», δήλωσε ο Scott Herkelman, γενικός διευθυντής της GeForce επιχειρηματικής μονάδας της NVIDIA. «Και όμως, όλη αυτή η τεράστια δύναμη στεγάζεται σε ένα κομψό, σέξι σχεδιασμό, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να δημιουργήσουν επίσης όμορφα σχεδιασμένα PC gaming μηχανήματα στο μέγεθος μιας κονσόλας παιχνιδιών, αλλά ακόμα πιο ισχυρή και πάντα αναβαθμίσιμη.”

Από τότε που η Nvidia GeForce GTX Titan παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια σειρά από hardware sites ήταν σε θέση αποκαλύψουν πόσο γρήγορη είναι η κάρτα σε σύγκριση με άλλες.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα