To πλήρες μενού Έναρξη μπορεί να επιστρέψει σε μελλοντική αναβάθμιση των Windows

23:06 9/12/2013 - Πηγή: TechFan

Η Microsoft ετοιμάζεται για την επόμενη ενημερωμένη έκδοση των Windows, η οποία φέρεται να ονομάζεται “threshold” και περισσότερες λεπτομέρειες αρχίζουν να διαρρέουν σχετικά με το τι η ενημερωμένη έκδοση θα περιλαμβάνει.

Το τελευταίο κομμάτι των ειδήσεων, είναι ότι η Microsoft μπορεί να φέρει πίσω το πλήρες κουμπί Έναρξη. Σύμφωνα με το Paul

Thurott η επόμενη ενημερωμένη έκδοση για τα Windows (σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί το “threshold”) θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να επαναφέρετε πλήρες το μενού Έναρξη.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που φέρεται να έρχεται είναι ότι θα επιτρέπετε να εκτελέσετε τις Modern εφαρμογές σε παράθυρα στην επιφάνεια εργασίας. Αυτή η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη μέσω εφαρμογών τρίτων, όπως το ModernMix.

Αυτές είναι μικρές, αλλά πολύ σημαντικές ενημερώσεις. Συγκεκριμένα, τα δύο αυτά χαρακτηριστικά θα επιστρέψουν μετά από το feedback των καταναλωτών. Είναι σαφές ότι η Microsoft υπαναχωρεί λίγο στην ανάπτυξη των Windows 8 μετά τις αρνητικές αντιδράσεις από τους καταναλωτές.

Πηγή : neowin.net

Keywords
Τυχαία Θέματα