To phablet Nokia Lumia 1520 διέρρευσε ξανά

19:30 21/9/2013 - Πηγή: TechFan

Το Nokia Lumia 1520 είναι η επόμενη μεγάλη συσκευή για τους οπαδούς των Windows Phone. Η συσκευή δεν είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της φινλανδική εταιρείας και έχουν παρατηρηθεί αρκετές διαρροές στο παρελθόν. Τώρα, μια άλλη εικόνα του homescreen του phablet που εμφανίστηκε στην Κίνα επιβεβαιώνει το μέγεθος της οθόνης και πάλι.

Η εικόνα που παρατηρήθηκε στο Weibo (κινεζική εναλλακτική λύση

του Twitter), μας δείχνει την οθόνη του Nokia Lumia 1520 με capacitive κουμπιά αφής και το Nokia branding. Το phablet αναμένεται να είναι το πρώτο του είδους του με μια 6ιντσών Full HD 1080p οθόνη, με ένα quad-core Snapdragon 800 SoC, το οποίο επιβεβαιώθηκε κατά λάθος από τους ανθρώπους της Qualcomm χθες. Αργότερα, έγραψαν ότι ήταν απλά μια παρεξήγηση και δεν έχουν καμία ιδέα για τις μελλοντικές συσκευές.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το phablet φημολογείται ότι διαθέτει κορυφαίες προδιαγραφές. Το Nokia Lumia 1520 αναμένεται να έρθει με προεγκατεστημένα τα Windows Phone 8 GDR3, με 2GB RAM, 32GB εσωτερική μνήμη με μια υποδοχή κάρτας microSD και μια τεράστια 3.400 mAh μπαταρία. Στο πίσω μέρος, το phablet θα διαθέτει μια 20MP φωτογραφική μηχανή με τεχνολογία PureView και dual-shot δυνατότητες.

Είναι πιθανό η Nokia να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 22 Οκτωβρίου, όπου η εταιρεία θα παρουσιάσει το Nokia Lumia 1520, με αναμενόμενη διαθεσιμότητα τις αρχές Νοεμβρίου από την AT & T για $ 699.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα