Ryden dual carbon μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια και ταχύτερη φόρτιση

17:37 22/5/2014 - Πηγή: TechFan

Η Power Japan Plus έχει ανακοινώσει μια νέα τεχνολογία μπαταριών που ονομάζεται Ryden dual carbon. Όχι μόνο θα διαρκούν περισσότερο και θα φορτίζουν πιο γρήγορα από τις λιθίου, αλλά αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα ίδια εργοστάσια, όπου οι οι μπαταρίες λιθίου κατασκευάζονται.

Οι μπαταρίες

χρησιμοποιούν carbon υλικά, που σημαίνει ότι είναι πιο βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον από τις σημερινές εναλλακτικές λύσεις. Σημαίνει επίσης, ότι οι μπαταρίες θα φορτίζονται είκοσι φορές πιο γρήγορα από ότι οι ιόντων λιθίου. Θα έχουν την ικανότητα να διαρκέσουν έως 3000 κύκλους φόρτισης, συν το ότι είναι ασφαλέστερες με μικρότερες πιθανότητες πυρκαγιάς ή έκρηξης.

Ενώ όλα τα στατιστικά είναι εντυπωσιακά, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει για άλλες μπαταρίες. Ποτέ δεν φαίνεται να φτάνουν στην αγορά. Η Ryden είναι διαφορετική, διότι μπορεί να κατασκευαστεί με τη χρήση των υφιστάμενων διαδικασιών παραγωγής, που σημαίνει ότι δεν θα απαιτήσει τεράστιες επενδύσεις από τις επιχειρήσεις.

Η Power Japan Plus είπε ότι θα αρχίσει να παράγει 18.650 Ryden μπαταρίες αργότερα αυτό το έτος. Ας ελπίσουμε ότι θα αρχίσουμε να τις βλέπουμε να εμφανίζονται σε κινητές συσκευές σύντομα.

Πηγή: pocket-lint.com

Keywords
Τυχαία Θέματα