H Google παρουσίασε τη Hangouts εφαρμογή μηνυμάτων για Android, iOS, Chrome και Gmail

09:31 16/5/2013 - Πηγή: TechFan

Η Google έχει ανακοινώσει μια νέα εφαρμογή μηνυμάτων που ονομάζεται Hangouts και συνδυάζει μερικά από τα χαρακτηριστικά του Google Talk και του Hangouts του Google+. Είναι μια ενιαία υπηρεσία που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τους φίλους σας σε προσωπικές συνομιλίες, να συμμετέχετε σε συνομιλίες ομάδας ή να κάνετε κλήσεις βίντεο. Το Hangouts

είναι ένα μια cross-platform υπηρεσία. Είναι διαθέσιμο για τα Android, iOS και το Google Chrome πρόγραμμα περιήγησης στο web. Είναι, επίσης, ενσωματωμένο στο Gmail.

Η εφαρμογή δανείζεται πολλά από την εμφάνιση και την αίσθηση του Google+ και φέρνει μερικές από τις λειτουργίες βίντεο για πρώτη φορά είδαμε στο Google+ Hangouts, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να ξεκινήσει αμέσως μια ομαδική βίντεο συνομιλία. Εάν χρησιμοποιείτε το Hangouts σε πολλαπλές συσκευές, οι κοινοποιήσεις θα συγχρονιστούν σε όλες τις πλατφόρμες. Έτσι, αν απορρίψετε μια ειδοποίηση στο iPad σας, θα γίνει το ίδιο και στο Android κινητό σας τηλέφωνο, για παράδειγμα.

Ενώ μερικοί ήλπιζαν το Hangouts θα πρέπει να συνδυάζει, επίσης, SMS και το Google Voice σε μια και μόνο εφαρμογή μηνυμάτων για το Android, δεν είναι απίθανο κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά να ήταν δυνατό στις iOS και web εφαρμογές.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα