H Canon αποκάλυψε τρεις PowerShot φωτογραφικές μηχανές

15:16 29/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Canon παρουσίασε τρεις νέες compact PowerShot φωτογραφικές μηχανές που προστέθηκαν στον κατάλογό της. Τα μοντέλα προσφέρουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών με κατεύθυνση προς το απαιτητικό καταναλωτή, ο οποίος χρειάζεται μια compact φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα να παρέχει την καλύτερη δυνατή εικόνα με πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις. Χαρακτηριστικά μεταξύ των τριών μοντέλων περιλαμβάνουν υψηλό ζουμ, υψηλής ευαισθησίας αισθητήρες καθώς και πλήρη καταγραφή HD.

Πρώτη είναι η PowerShot ELPH 330 HS, η οποία διαθέτει οπτικό ζουμ 10x και ένα 12,1 megapixel υψηλής ευαισθησίας αισθητήρα CMOS. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με Android και iOS συσκευές για την ασύρματη μεταφορά εικόνας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχολιάσετε τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να υπερηφανεύεται για το σύστημα HS της Canon, το οποίο χρησιμοποιεί το πρότυπο ISO έως 6400 για πιο πιο λεπτομερείς λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η ELPH 330 HS θα είναι διαθέσιμη το Μάρτιο σε μαύρο, ροζ και ασημί χρώμα για 229,99 δολάρια.

Η PowerShot ELPH 115 ΙS είναι είναι κάτι περισσότερο από μια προσιτή φωτογραφική μηχανή, αλλά χωρίς τις ασύρματες δυνατότητες του ELPH 330 HS μοντέλου. Η συσκευή διαθέτει επεξεργαστή DIGIC 4, καθώς και ένα 16 megapixel αισθητήρα με οπτικό ζουμ 8x. Υπάρχουν έξι modes για τη μείωση της θολούρας. Το βίντεο μπορεί να καταγραφεί σε υψηλή ευκρίνεια και υπάρχει ένα Eco Mode για εξοικονόμηση ενέργειας. Η ELPH 115 IS θα είναι διαθέσιμη σε ροζ, μαύρο, μπλε και ασημί χρώμα για 169,99 δολάρια το Μάρτιο.

Τέλος, υπάρχει η PowerShot A2500, μια Α-series κάμερα που διαθέτει επεξεργαστή DIGIC 4 και ένα 16 megapixel αισθητήρα. Ο φακός είναι ευρείας γωνίας 28mm που εκτείνεται έως 140mm με οπτικό ζουμ 5x. Το βίντεο μπορεί επίσης να καταγραφεί σε υψηλή ευκρίνεια και οι εικόνες θα βγουν όσο το δυνατό πιο ζωηρές μέσω του Digital IS. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να επεκταθεί μέσω του Eco Mode και αρκετά φίλτρα είναι διαθέσιμα. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο για 129,99 δολάρια.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα