H Acer αποκάλυψε το 2 σε 1 Aspire Switch 10

18:19 30/4/2014 - Πηγή: TechFan

Εχθές η Acer ανακοίνωσε αρκετά νέα Windows 8.1 PCs συμπεριλαμβανομένου ενός νέου προϊόντος, του υβριδικού notebook που ονομάζεται Aspire Switch 10. Το δελτίο Τύπου της Acer

λέει ότι το Switch 10 μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ως ένα tablet με την 10.1 ιντσών IPS οθόνη αφής, αλλά έρχεται επίσης με μια μαγνητική βάση πληκτρολόγιο που το μετατρέπει σε ένα notebook. Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι το πληκτρολόγιο που είναι προσαρτημένο, μπορείτε να το αναστρέψετε γύρω σε ένα μεντεσέ, κατά τέτοιο τρόπο παρόμοιο με το Lenovo Yoga notebook.


Σε συνδυασμό, το πληκτρολόγιο και το tablet ζυγίζουν μόλις 1170 γραμμάρια. Στο εσωτερικό υπάρχει ένας επεξεργαστής Intel Atom, μαζί με 2GB RAM και 64GB χώρο αποθήκευσης σε SSD. Το tablet έχει στο μπροστινό μέρος δυο ηχεία, μαζί με μια κάμερα των 2megapixel. Υπάρχει επίσης ένα άλλο προαιρετικό πληκτρολόγιο που προσθέτει επιπλέον 500GB. Λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows 8.1 και Acer θα προσφέρει προφορτωμένο το Microsoft Office Home and Student 2013. Θα αρχίσει να πωλείται στα τέλη Μαΐου με την τιμή εκκίνησης των $ 379,99.

Πηγή: neowin.net

Keywords
Τυχαία Θέματα