Fuhu Nabi XD Android tablet σχεδιασμένο για παιδιά

Η Fuhu έχει προγραμματίσει να διαθέσει ένα νέο Android tablet, το Nabi Fuhu XD πριν από το τέλος του Δεκεμβρίου 2012. Θα τρέχει το Android 4.1 Jelly Bean και έχει σχεδιαστεί κυρίως για παιδιά.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ανάλογα tablets της αγοράς, αυτό το Android tablet

προσφέρει αρκετές εντυπωσιακές προδιαγραφές. Το Fuhu Nabi XD έχει ένα NVIDIA Tegra 3 quad-core επεξεργαστή και 16GB / 32GB εσωτερική μνήμη. Η 10,1-ιντσών IPS οθόνη αφής έχει ανάλυση 1366 x 768 pixels και υποστηρίζει multi-touch 5 σημείων.

Αυτό το φιλικό προς τα παιδιά-Android tablet διαθέτει μια εμπρός και μια πίσω κάμερα, NFC και HDMI. Κατασκευασμένη απο αλουμίνιο, αυτή η ταμπλέτα παρέχει ένα κάλυμμα πληκτρολόγιο απο από σιλικόνη για να διασφαλίσει την προστασία του πληκτρολογίου από υγρά ή σκόνη. Η Μπαταρία επιτρέπει στο δισκίο για έως και 10 ώρες χρήσης.

Οι πελάτες θα μπορούν να αγοράσουν το 16GB Fuhu Nabi XD tablet για την τιμή των $ 250, ενώ το μοντέλο των 32GB κοστίζει $ 350. Στα μέσα Ιανουαρίου, η εταιρεία σχεδιάζει να πουλάει διάφορα αξεσουάρ για το tablet Nabi XD, όπως ένα προαιρετικό πληκτρολόγιο κάλυμμα.

Πηγή : gadgetfolder.com

Keywords
Τυχαία Θέματα