Aakash 2 Android tablet απο την Ινδία με κόστος 35 δολάρια

22:35 24/9/2012 - Πηγή: TechFan

Στην Ινδία υπάρχει ένα εξαιρετικά φθηνό Android tablet που αναπτύσσεται από την κυβέρνηση για τις οικογένειες, τα σχολεία αλλά και σε όλη την αγορά. Σας έχουμε ενημερώσει για το Aakash tablet τον Μάρτιο που μας πέρασε, αλλά αυτό είναι το νέο και βελτιωμένο Aakash

2 tablet για μόλις $ 35 δολάρια και πρόκειται να διατεθεί σε όλη την Ινδία τον επόμενο μήνα.

Παλαιότερα ήταν γνωστό ως το Ubislate 7 + ή το DataWind tablet. Η νέα συσκευή δεν είναι κάτι εξαιρετικά εντυπωσιακό και ισχυρό, αλλά έχει μια capacitive οθόνη αφής, τρέχει Android και φυσικά είναι εξαιρετικά φθηνό.

Το Aakash 2 tablet περιλαμβάνει μια 7 ιντσών οθόνη, ένα ARM Cortex-A8 επεξεργαστή χρονισμένο στο 1 GHz, 512 MB RAM, 4GB εσωτερική μνήμη, μια κάμερα μπροστά και το Android 2.3 Gingerbread. Έχουν προστεθεί ακόμη μια υποδοχή κάρτας SIM, καθώς και υποστήριξη κάρτας microSD για την επέκταση των ορίων αποθήκευσης.

Η κατασκευαστές μιλάνε για πάνω από 200 εκατομμύρια tablets που παράγονται και μέχρι σήμερα έχουν πάνω από 5,5 εκατομμύρια παραγγελίες μόνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Ακριβώς όπως το πρώτο, το Aakash 2 θα δοθεί στα εκατομμύρια των φοιτητών εντελώς δωρεάν, και θα σας κοστίζει INR 2000 (περίπου $ 35) σε καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ινδία.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα