Το PS4 θα κυκλοφορήσει Νοέμβριο και θα συνδέεται με τα Smartphones

Όπως προκύπτει από “έμπιστη” πηγή του Kotaku.

Συγκρεκριμένα αναφέρεται ότι το Playstation 4 θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο στις Ηνωμένες Πολιτείες σε δύο εκδόσεις οι οποίες θα καστολογούνται αντίστοιχα περί τα $429 και $529.

Ακόμη, η “πηγή” αποκάλυψε ότι το PS4 θα συνδέεται ασύρματα με Tablets και Smartphones

όπου θα υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και chat όπως για παράδειγμα κάνει το Smartglass αυτή τη στιγμή στο Xbox 360.

H Sony επίσης ακολουθεί τα μονοπάτια του Xbox Live όπου τα περισσότερα χαρακτηριστικά του Online του PS4 θα απαιτούν premium λογαριασμό επί πληρωμή. Επιπλέον θα υπάρξει μετονομασία του Playstation Plus σε Playstation World.

Tο PS4 θα διαθέτει ενσωματωμένη τη κάμερα Playstation Eye και θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθεί ο χρήστης τους φίλους του να παίζουν χωρίς να απαιτείται να κατέχει ο ίδιος το game. Τέλος, η κονσόλα θα υποστηρίζει τοπικό network παιχνίδι μέσω του PS Vita.

Όλα τα παραπάνω στηρίζονται σε πηγή εκ των έσω του Kotaku η οποία χαρακτηρίζεται έμπιστη. Λίγες ώρες μείνανε μέχρι το επίσημο event της Sony, όπου μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο ειδικό section που δημιουργήσαμε εδώ(Playstation Meeting) αλλά και live σχολιασμό στο Forum εδώ.

Το PS4 θα κυκλοφορήσει Νοέμβριο και θα συνδέεται με τα Smartphones

Keywords
Τυχαία Θέματα