Το Assassin’s Creed 3 σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων!

Η Ubisoft με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγες ώρες αναφέρει ότι το Assassin’s Creed 3 αποτελεί το πιο γρήγορο σε πωλήσεις βιντεοπαιχνίδι στην αντίστοιχη βιομηχανία ηλεκτρονικών παιχνιδιών με συνολικές πωλήσεις πάνω από 7 εκατομμύρια(!) αντίτυπα παγκοσμίως μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του.

Επιπλέον στατιστικά που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι πως διπλάσιοι σχεδόν παίχτες έχουν συνδεθεί on-line στο multiplayer mode του παιχνιδιού σε σύγκριση με τον αντίστοιχο αριθμό παιχτών του Assassin’s Creed Revelations. Ακόμη, μέχρι

και σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί παραπάνω από 250 εκατομμύρια δολοφονίες σε περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια multiplayer sessions.

O Managing Director της Ubisoft για το Ηνωμένο Βασίλειο, Rob Cooper, δηλώνει χαρακτηριστικά:

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πορεία του Assassin’s Creed 3 αυτά τα Χριστούγεννα. Είναι ένα πανέμορφο και επικό παιχνίδι εξαιρετικής ποιότητας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι οπαδοί του παιχνιδιού έχουν ανταποκριθεί τόσο καλά σε αυτό το ολοκαίνουριο σύμπαν και ιστορία.

Το δελτίο τύπου ολοκληρώνεται αναφέροντας ότι οι καταλαναλωτές θα μπορούν να έχουν οφέλη από τις ειδικές προσφορές του παιχνιδιού που θα τρέξουν μέσα στα Χριστούγεννα. Μία ειδική έκδοση του παιχνιδιού είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα και περιλαμβάνει το παιχνίδι και επιπλέον υλικό με την ονομασία “A Dangerous Secret”.

Το Assassin’s Creed 3 σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων!

Keywords
Τυχαία Θέματα