Τα μηνύματα στο Facebook αλλάζουν μορφή

H διασημότερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τελευταία αλλάζει συνέχεια.

Πρόσφατα είχαμε την αλλαγή των profiles με την εισαγωγή του timeline  και τώρα έρχεται και η αλλαγή στη μορφή της υπηρεσίας μηνυμάτων στο Facebook. Πλέον δίνεται πολύ μεγαλύτερο βάρος στην ανταλλαγή links και φωτογραφιών ανάμεσα στους χρήστες, ενώ όπως όλα δείχνουν το Facebook σκοπεύει να παρακινήσει τους χρήστες του να αντικαταστήσουν με αυτό το e-mail.
Στο

Messeges, λοιπόν, χρησιμοποιείται ένα διπλό layout με δύο στήλες. Στην αριστερή εμφανίζονται τα νέα μηνύματα, ενώ στην δεξιά που είναι και μεγαλύτερη εμφανίζονται οι συζητήσεις με τους φίλους σας. Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες και links στα μηνύματά σας τα οποία θα φαίνονται με πιο ομοιόμορφο και λειτουργικό τρόπο.
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που άλλαξε είναι η αναζήτηση, η οποία σας επιτρέπει να αναζητήσετε τα μηνύματα που θέλετε με βάση κάποιες λέξεις – κλειδιά και όχι μόνο με τα ονόματα των φίλων σας (όπως γινόταν μέχρι τώρα). Ταυτοχρόνως, μία ομάδα μηχανικών ανέλαβε την βελτίωση της ταχύτητας και της αξιοπιστίας της νέας υπηρεσίας μηνυμάτων. Οι αλλαγές θα εμφανιστούν στα προφίλ των χρηστών και στην Ελλάδα, σταδιακά μέσα στον μήνα.

Τα μηνύματα στο Facebook αλλάζουν μορφή

Keywords
Τυχαία Θέματα