Σχεδιαστής του 3DS: “Θα μου άρεσε με μεγαλύτερη οθόνη”

16:00 9/6/2012 - Πηγή: GameSide

Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία του Nintendo 3DS, Hideki Konno, ρωτήθηκε απο το engadget σχετικά με την φήμη που κυκλοφόρησε έντονα τις τελευταίες ημέρες και αφορά τον επανασχεδιασμό του 3DS με μεγαλύτερη οθόνη. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε κάτι αλλά ούτε και αρνήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα του άρεσε ένα 3DS με μεγαλύτερη οθόνη σαν αυτή του DS XL γιατί θεωρεί ότι θα ήταν ευκολότερο να παιχτούν τα παιχνίδια με αυτό τον τρόπο. Εν συνεχεία ρωτήθηκε για την συνδεσιμότητα

που μπορεί να υπάρξει μεταξύ 3DS και WiiU επισημαίνοντας ότι θα υπάρξουν κάποιες μοναδικές δυνατότητες επικοινωνίας μεταξύ των δύο κονσόλών. Άξιο αναφοράς αποτελεί η παράλληλη ανάπτυξη ενός Smash Brothers τίτλου και για τις δύο κονσόλες ταυτόχρονα.

Θεωρούμε ότι είναι ολοφάνερο ότι η Nintendo θα βγάλει νέο 3DS με μεγαλύτερη οθόνη αργά ή γρήγορα, ίσως και με δεύτερο αναλογικό δίσκο, απλά έρωτημα αποτελεί γιατί ο κ. Konno δεν το είχε σκεφτεί εξ αρχής ότι το gaming σε μεγαλύτερη οθόνη είναι πιο απολαυστικό έχοντας μάλιστα προηγουμένως την εμπειρία του DS XL.

Σχεδιαστής του 3DS: “Θα μου άρεσε με μεγαλύτερη οθόνη”

Keywords
Τυχαία Θέματα