Παιχνίδια της Εβδομάδας 28 Μαΐου – 1 Ιουνίου

17:40 1/6/2012 - Πηγή: GameSide

 Φτωχή η βδομάδα που μας πέρασε, παρ’ολα αυτά βλέπουμε επιτέλους και νέα κυκλοφορία για το PSvita που αρκετοί πιστεύω επιθυμούσαν κάτι τέτοιο. Οι λάτρεις του off road racing θα έχουν ένα νέο παιχνίδι για να ασχοληθούν, καθώς και το Dirt Showdown που κυκλοφόρησε την προηγούμενη για τις οικιακές κονσόλες, κάνει την εμφάνιση του στους υπολογιστές.

30/5

Resistance: Burning Skies (PSVita)

Το παιχνίδι αξιοποιεί πλήρως την νέα κονσόλα και κυρίως τον δεύτερο αναλογικό μοχλό που σίγουρα μεταφέρει την εμπειρία μιας οικιακής κονσόλας. Με Online εώς 7 παίκτες σίγουρα θα σας απασχολήσει για πολύ καιρό.ο παιχνίδι μας μεταφέρει το 1951, στην Αμερική. Χειριζόμαστε τον Τομ Ρίλι, έναν πυροσβέστη, που πολεμά της Χίμαιρες για να σώσει την οικογένεια του, αλλά θα αποδειχτεί οτι αναμιγνύετε πολύ περισσότερο με την κατάσταση που επικρατεί.

30/5 Mad Riders (PS3, Xbox360, PC)

Η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο με το Mad Riders, ένα arcade off road racing game που κόβει την ανάσα μέσα απο 45 πίστες, και αερόβια κόλπα.

31/5 Dirt Showdown (PC)

 Ακόμα ένα Dirt προστίθεται στη συλλογή φαν των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Η επόμενη βδομάδα είναι πιο γεμάτη σίγουρα, ραντεβού την Παρασκευή και πάλη για μία γρήγορη παρουσίαση των τίτλων που θα κυκλοφορήσουν.

Παιχνίδια της Εβδομάδας 28 Μαΐου – 1 Ιουνίου

Keywords
Τυχαία Θέματα