Κυκλοφόρησε το Indie Game: The Movie

Μια ταινία αφιερωμένη στα games…

Μετά από την τεράστια αναμονή για την κυκλοφορία του Indie Game: The Movie, πλέον είναι διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή. Η συγκεκριμένη ταινία – ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένη στην δημιουργία ενός indie game. Τα indie games είναι βιντεοπαιχνίδια με  χαμηλή τιμή, μικρότερη διάρκεια από τα retail, συνήθως τα

συναντάμε σε 2D και σχεδόν πάντα αποτελούν δημιουργία ενός μόνο προγραμματιστή και όχι ολόκληρου studio. Το Indie Game: The Movie εστιάζει περισσότερο σε τρεις αρκετά γνωστούς προγραμματιστές indie games, τον Edmund McMillen, τον Phil Fish και τον Jonathan Blow. Αυτοί οι τρεις δημιουργοί πρόσφατα διάθεσαν σε ψηφιακή μορφή το Super Meat Boy, το  FEZ και το Braid τα οποία έχουν λάβει πάρα πολύ καλές κριτικές.

Την ταινία μπορείτε να την αγοράσετε μέσω steam στο απίστευτα τεράστιο ποσό των 7,99€. Να τονίσουμε ότι η ταινία χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να δημιουργηθεί και ότι είναι πολύ καλό να στηρίζουμε τέτοιου είδους προσπάθειες, οπότε παιδιά αντί να δώσετε 9€ σε κάποιον κινηματογράφο για να δείτε μια μέτρια ταινία, εγώ θα σας πρότεινα να αγοράσετε το Indie Game: The Movie, για να μάθετε πόσο δύσκολο είναι να δουλεύεις κάποιος ως δημιουργός video games.

Κυκλοφόρησε το Indie Game: The Movie

Keywords
Τυχαία Θέματα