Αποκάλυψη τιμής και ημερομηνία κυκλοφορίας για τα PS4 & XBOX∞ στην Ε3

.Η Ε3 2013 λαμβάνει τόπο σε λιγότερο από ένα μήνα και ήδη έχουμε καταλάβει ότι θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών.

Θα ξεκινήσω με τον μεγάλο ντόρο που δημιουργήθηκε προ λίγων ημερών στο ίντερνετ σχετικά με την ονομασία του νέου XBOX, το οποίο κατά πάσα πιθανόττητα θα λέγεται ΧΒΟΧ Infinity ή αλλιώς συμβολικά XBOX∞

Όπως θα αντιληφθήκατε δεν έγραψα κάτι σχετικά με την ονομασία του νέου Xbox αυτή την

περίοδο διότι πολύ απλά το είχα γράψει ήδη από τις 21 Φεβρουαρίου -δείτε εδώ- και μάλιστα υποστήριζα πως αποτελεί τη μοναδική φήμη που έχει βάση όσον αφορά την ονομασία λόγω συσχετισμού με τα Windows 8. Απ’ ότι φαίνεται πάντως η συγκεκριμένη φήμη θα επικρατήσει και στις 21 Μαΐου του μεγάλου Xbox Event θα επιβεβαιωθούμε. Όλα αυτά βέβαια κουβέντα να γίνεται.

Η Ε3 2013 λαμβάνει τόπο σε λιγότερο από ένα μήνα και ήδη έχουμε καταλάβει ότι θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών. Οι Sony και Microsoft ήδη προετοιμάζονται πυρετωδώς για να αναδείξουν τα PS4 και νέο Xbox αντίστοιχα με πολλές και βροντερές ανακοινώσεις.

Ο Michael Pachter δηλώνει χαρακτηριστικά πως αυτή είναι η πιο σημαντική ευκαιρία για τις δύο μεγάλες εταιρίες του χώρου ενώ συνεχίζει επισημαίνοντας πως πρόκειται να δούμε τις κονσόλες ως έχουν, να μάθουμε τιμές και ημερομηνίες κυκλοφορίας. Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, αναφέρει πως από τις 10 Ιουνίου μέχρι το Νοέμβριο, που κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσουν οι νέες κονσόλες, έχουμε πολύ χρόνο για να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας το τοπίο.

Εσείς έχετε αποφασίσει ήδη;

Αποκάλυψη τιμής και ημερομηνία κυκλοφορίας για τα PS4 & XBOX∞ στην Ε3

Keywords
Τυχαία Θέματα