Αναβάθμιση του Google Play με χρήσιμες διορθώσεις

Το Google Play (το Αpplication Store του Android) αναβαθμίστηκε στην έκδοση v3.9.16.

Χθες ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης του Google Play στην έκδοση v3.9.16, η οποία φέρνει λίγες αλλά χρήσιμες αλλαγές.
Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με την δυνατότητα που μας δίνεται να διαγράψουμε όσες εφαρμογές θέλουμε από την λίστα “All” που βρίσκεται στο tab “My Apps”. Αυτή η δυνατότητα δεν υπήρχε μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα όλες οι εφαρμογές που έχουμε

κατεβάσει από από το Google Play όσο καιρό έχουμε τον λογαριασμό μας σε αυτό, να βρίσκονται εκεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές εκεί με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η αναζήτηση μιας συγκεκριμένης εφαρμογής από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν είναι με αλφαβητική σειρά.
Η δεύτερη πολύ χρήσιμη αλλαγή που μας δίνεται, είναι η δυνατότητα του Google Play να θυμάται τη θέση μας στην λίστα εφαρμογών που βρισκόμαστε. Μέχρι τώρα, κάθε φορά που ψάχναμε εφαρμογές και βρίσκαμε μία, μπαίνοντας να δούμε χαρακτηριστικά και βγαίνοντας από την εφαρμογή ώστε να πάμε πίσω στη λίστα, το Google Play θα μας μετέφερε στην κορυφή αναγκάζοντας μας να σκρολάρουμε συνεχώς.
Η νέα έκδοση ξεκίνησε σήμερα να διατίθεται και τις επόμενες μέρες θα έχει φθάσει σε όλους τους χρήστες Android.

Αναβάθμιση του Google Play με χρήσιμες διορθώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα