Ανακοινώθηκε το Galaxy S4 Mini.

Την συνέχεια των “mini” εκδόσεων των high – end συσκευών της ανακοίνωσε η Samsung και μετά το Galaxy S4 ήρθε η σειρά του S4 Mini.

Όπως έγινε και πέρυσι με το Galaxy S3 και το S3 Μini, έτσι και φέτος κατασκευάστηκε και παρουσιάστηκε επίσημα το πιο “μαζεμένο” σε διαστάσεις αλλά και χαρακτηριστικά,

Galaxy S4 Mini. Όπως είναι λογικό δεν διαφέρει σε μεγάλο βαθμό σχεδιαστικά από το S4. Παρόλα αυτά είναι σαφώς μικρότερο σε διαστάσεις, κάτι που είναι λογικό αφού η οθόνη του είναι στις 4,3 ίντσες qHD Super Amoled και ανάλυσης 960x540p. Για να καταλάβετε τη διαφορά από το μεγάλο αδερφάκι του οι διαστάσεις του είναι 124.6 x 61.3 x 8.9 mm εν αντιθέσει με το S4 που έχει διαστάσεις 136.6 x 69.8 x 7.9 mm. Αντίστοιχα είναι και πιο ελαφρύ με μόλις 107 γραμμάρια βάρος την ίδια στιγμή που το S4 έχει βάρος 130 γραμμάρια. Στα ενδότερα, ο επεξεργαστής του είναι dual – core στο 1,7GHz και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Snapdragon 400. Θα έχει μνήμη RAM 1,5GB, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 8GB ενώ θα δέχεται και κάρτες microSD. Η οπίσθια κάμερα είναι 8MP και η εμπρόσθια στο 1,9MP. Η μπαταρία του αγγίζει τα 1900mAh και θα έρχεται με έκδοση Android 4.2.2. Jelly Bean. Αξίζει να αναφερθεί ότι θα βγει σε τρεις εκδόσεις που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιες θα δούμε σε κάθε χώρα και είναι οι εξής: Μία έκδοση με LTE και NFC, δεύτερη έκδοση με 3G HSDPA+ και η τρίτη θα υποστηρίζει 2 κάρτες SIM και θα έχει 3G. Στα έξτρα χαρακτηριστικά συναντάμε dual-band Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS και GLONASS αλλά και πολλά χαρακτηριστικά που υπάρχουν και στο S4 όπως S Translator, S Health, Group Play, Sound & Shot, Panorama και IR blaster με το πρόγραμμα WatchON. Τα χρώματα της συσκευής θα είναι δύο για να διαλέξει ο χρήστης. Black Mist και White Frost.
Προς το παρόν η διαθεσιμότητα και η τιμή παραμένουν άγνωστες αλλά θα μάθουμε σύντομα.
Πώς σας φαίνεται η συσκευή;

Ανακοινώθηκε το Galaxy S4 Mini.

Keywords
Τυχαία Θέματα