To Killzone 4 launch τίτλος του PS4?

19:43 9/2/2013 - Πηγή: GameSide

Με το hype να έχει φτάσει στα ύψη για τη πιθανή ανακοίνωση του PlayStation 4, νέες φήμες θέλουν το Killzone 4 της Guerrilla Games, να ανακοινωθεί επίσης στις 20 Φεβρουαρίου και να είναι launch τίτλος.

Η σειρά Killzone, παρόλο που δεν είναι τόσο διαδεδομένη όσο οι σειρές Halo ή Gears of War

της Microsoft, μας έδωσε παιχνίδια που έφταναν τη κονσόλα στα όριά της, και ταυτόχρονα μας παρουσίαζε για το τί είναι ικανό το υλικό της κονσόλας. Τώρα, αφού η Sony είχε ανακοινώσει το Killzone 2 μαζί με το PlayStation 3, σύμφωνα με μια πηγή του VideoGamer, ακούγεται πως το Killzone 4 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013. Η ίδια ιστοσελίδα υποστηρίζει πως ο τίτλος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό υπό ανάπτυξη, και λογικά θα κυκλοφορήσει μαζί με τη κονσόλα.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως η ίδια η Guerrilla Games (μέσω του Steven Ter Heide, senior producer των Killzone 2 και 3) παραδέχτηκε πως δουλεύουν πάνω σε νέο μέρος της σειράς. Το παραπάνω ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2011, οπότε το να κυκλοφορήσει ως lanch τίτλος δεν είναι καθόλου περίεργο.

Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τίποτα. Συνεχίζουμε να κάνουμε υπομονή μέχρι της 20 Φεβρουαρίου για την επίσημη ανακοίνωση της Sony.

To Killzone 4 launch τίτλος του PS4?

Keywords
Τυχαία Θέματα