LG: Αργεί η αναβάθμιση του Optimus 2Χ σε Ice Cream Sandwich

Η Ice Cream Sandwich 4.0 είναι η τελευταία επίσημη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος  Android και πολλές εταιρίες έχουν ξεκινήσει ήδη να αναβαθμίζουν τα κινητά τους στην νεότερη έκδοση.
Κάτι που,όπως φαίνεται,δεν ισχύει για την LG αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κινητό θα αναβαθμιστεί το τρίτο τρίμηνο του 2012.Η αναβάθμιση της συσκευής έχει γίνει σίριαλ αφού η εταιρία είχε δηλώσει ότι το πρώτο κινητό που θα έπαιρνε την αναβάθμιση σε ICS θα ήταν το Optimus 2x

μέχρι πρότινος ναυαρχίδα της.Η αναβάθμιση υποτίθεται θα ξεκινούσε μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2012,δηλαδή θα έπρεπε ήδη να έχει δοθεί.Παρόλα αυτά,είναι πιθανόν να την δούμε πολύ αργότερα με τους χρήστες να περιμένουν μέχρι και τον Σεπτέμβρη.
Αυτή η είδηση,όπως είναι λογικό,έχει αναστατώσει τους πελάτες της LG και είναι μεγάλο πλήγμα από τη στιγμή που Sony,HTC και Samsung έχουν ξεκινήσει ήδη την αναβάθμιση των συσκευών τους.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση για τις υπόλοιπες συσκευές της LG που περιμένουν με τη σειρά τους την αναβάθμιση στο…διάσημο “παγωτό” αλλά το πιο πιθανόν είναι να αργήσει και για αυτές.

LG: Αργεί η αναβάθμιση του Optimus 2Χ σε Ice Cream Sandwich

Keywords
Τυχαία Θέματα