Game Of Thrones: «Δεν μετάνιωσα για τον ‘’Ματωμένο Γάμο’’»

11:27 6/6/2013 - Πηγή: GameSide

.Ο George RR Martin… δεν απολογείται για τον «Ματωμένο Γάμο». (ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS). Διαβάστε τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Game of Thrones.

Σε συνέντευξή του σε αμερικανικό περιοδικό ο συγγραφέας των βιβλίων στα οποία βασίζεται η απόλυτα επιτυχημένη σειρά Game Of Thrones, George RR Martin… απολογείται για τον «Ματωμένο Γάμο».

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS.

«Το ήξερα σχεδόν από την αρχή του βιβλίου. Όχι από την πρώτη ημέρα αλλά αρκετά σύντομα…», τόνισε σχετικά με την απόφασή του να «σκοτώσει» τον Robb και την Catelyn και συνεχίζει:

«Έχω πει σε πολλές συνεντεύξεις που έχω παραχωρήσει ότι θα ήθελα το βιβλίο μου να είναι τελείως απρόβλεπτο. Μου αρέσει να υπάρχει μεγάλη αγωνία. «Σκότωσα» τον Ned στο πρώτο βιβλίο και σόκαρα πολύ κόσμο. Το έκανα όμως γιατί όλοι πίστευαν ότι αυτός θα ήταν ο ήρωας του βιβλίου, πως θα έμπλεκε σε περιπέτειες αλλά με κάποιον τρόπο θα τις ξεπερνούσε. Το λογικό ήταν όλοι να πιστέψουν ότι ο μεγαλύτερος του γιο θα αποφάσιζε να πάρει εκδίκηση. Και όλοι το περίμεναν. Έτσι αμέσως αποφάσισα ότι πρέπει να το κάνω», ανέφερε ο Martin ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε για τις αντιδράσεις των οποίων έγινε αποδέκτης…

«Ήταν αρκετά απρόβλεπτες. Κάποιες θετικές και κάποιες αρνητικές. Αυτή ήταν η πιο σκληρή σκηνή που έγραψα ποτέ. Ήμουν περίπου στα δύο τρίτα του βιβλίου αυτού. Την άφησα όμως… Όταν έγραψα όλο το βιβλίο μου είχε μείνει εκείνο το κεφάλαιο! Τότε την έγραψα στο τέλος! Ήταν σαν να δολοφονώ δύο από τα παιδιά μου. Προσπάθησα πολύ να την νιώσουν οι αναγνώστες και να τη ζήσουν. Πως είναι όταν θρηνείς για έναν φίλο σου, έτσι πρέπει να θρηνείς και όταν ένας χαρακτήρας πεθαίνει. Πρέπει να νοιάζεσαι για αυτόν. Εάν κάποιος πεθαίνει και εσύ απλώς τρως κι άλλα ποπ-κορν-, τότε…».

Ο συγγραφές ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε για την εξέλιξη αυτή!

«Όχι. Ποτέ! Σαν συγγραφέας δεν μετάνιωσα ποτέ! Πιθανότατα είναι η πιο δυνατή σκηνή από όλα τα βιβλία. Μου κόστισε κάποιους αναγνώστες αλλά νομίζω ότι με αυτή κέρδισα περισσότερους. Μου είναι σκληρό να τη βλέπω στη σειρά! Θα είναι μια σκληρή νύχτα. Αγαπούσα τους χαρακτήρες αυτούς! Εκτός από αυτό γνωρίζεις και τους ηθοποιούς και τώρα τελειώνεις και μια σχέση μαζί τους. Και όλοι τους έκαναν θαυμάσια δουλειά», ανέφερε.

Τέλος ο Martin αποκάλυψε ότι η σκηνή του «Ματωμένου Γάμου» είναι βασισμένη στην ιστορία!

«Είναι βασισμένη σε γεγονότα της ιστορίας της Σκοτίας. Μια από αυτές λεγόταν «το μαύρο δείπνο».»

πηγή:sportfm.gr

Game Of Thrones: «Δεν μετάνιωσα για τον ‘’Ματωμένο Γάμο’’»

Keywords
Αναζητήσεις
game of thrones βιβλιο 6
Τυχαία Θέματα