Galaxy S4 με τον Snapdragon 600 σε Ελλάδα και Κύπρο

Το Samsung Galaxy S4 φέρει πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όσον αφορά στο software και hardware του.

Ένα χαρακτηριστικό για το οποίο μιλάνε οι περισσότεροι είναι ο επεξεργαστής του. Δεν είναι άλλος από το νέο δημιούργημα της ίδιας της εταιρίας, ο Exynos 5 Οcta. Ο νέος οχταπύρηνος επεξεργαστής (4+4 πυρήνες για την ακρίβεια) που η Samsung μας διαβεβαιώνει ότι εκτός από την πολύ

μεγάλη επεξεργαστική ισχύ του, θα κάνει και πολύ καλύτερη διαχείριση ενέργειας αναλογικά με τα άλλα chips των άλλων εταιριών άρα θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα στην μπαταρία της συσκευής. Η Samsung, όμως, παρουσίασε δύο διαφορετικά Galaxy S4. Ένα μοντέλο με τον Exynos και ένα με τον Snapdragon 600 της Qualcomm. Μάλιστα, τελευταία υπάρχει ένα μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με το ποια μοντέλα θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως και που το καθένα. Όσοι περιμένανε ένα Galaxy S4 με τον νέο οχταπύρηνο επεξεργαστή της Samsung, μάλλον θα πρέπει να κοιτάξουν για αγορά από το εξωτερικό αφού, σύμφωνα με τη λίστα που ανέβηκε στο Sammobile, το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και Κύπρο είναι αυτό με τον Snapdragon 600 προς απογοήτευση πολλών που περίμεναν την άλλη έκδοση.
Φυσικά ο Snapdragon 600 χρονισμένος στο 1.9GHz είναι ένας ισχυρότατος επεξεργαστής αλλά είναι κάτι που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα όπως το HTC One. Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις χώρες εδώ.
Εσείς αν αγοράζατε το Galaxy S4, ποιο μοντέλο θα προτιμούσατε;

Galaxy S4 με τον Snapdragon 600 σε Ελλάδα και Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα