Comic Con San Diego – Part 3 (Movies/Tv Series Report)

Το τρίτο αφιέρωμα του Gameside, για την San Diego Comic Con, με τις παρουσιάσεις του Σαββάτου έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέχρι τωρα. Φυσιολογικό καθώς από ταινίες είδαμε την παρουσίαση του Hobbit, του Iron Man 3, τις ανακοινώσεις της Marvel, το Pacific Rim, τον νέο Superman και

το Django Unchained.  Ενώ από σειρές είδαμε ‘’Person of Interest’’ ,’’Revolution’’ ,”Once Upon A Time” και ‘’Hannibal’’, τα δυο καλύτερα περσινά show και δυο από τα πλέον αναμενόμενα… Πιο αναλυτικά:

The Hobbit: An Unexpected Journey (Movies)

 

Καταρχήν παρά τις φήμες για 3ο μέρος, είναι πλέον επίσημο ότι το Hobbit θα βγει σε δυο μέρη και το πλεονάζον υλικό θα κυκλοφορήσει ως extra ή extended εκδόσεις στα πρότυπα του Άρχοντα. Στο πανελ της Warner Bros. ήταν ο σκηνοθέτης Peter Jackson μαζί με την συμπαραγωγό Phillippa Boyens  και από το cast , ο Sir Ian McKellen (Gandalf), ο Martin Freeman (Bilbo Baggins), ο Andy Serkis (Gollum), ο Richard Armitage (Thorin Oakenshield), και ο guest- έκπληξη Elijah Wood (Frodo Baggins).

Παρουσιάστηκε υλικό διάρκειας 12 λεπτών το όποιο όμως δεν έχει δοθεί στην δημοσιοτητα στο όποιο αρχικά βλέπουμε τον Gandalf, τον Thorin και τους υπολοίπους νάνους να προτείνουν στον Bilbo να βοηθήσει στην εύρεση του Θησαυρού του Smaug. Επίσης βλέπουμε ένα είδος τέρατος να κυνήγα τον Gandalf στις σπηλιές ενός βουνού, και τον Frodo να παίζει με το Gollum ένα παιχνίδι γρίφων με αντίτιμο τον δρόμο εξόδου από το βουνό. Και φυσικά την ανακάλυψη του Δαχτυλιδιού από τον Frodo και κάποιες  σκηνές της Galadriel (Cate Blanchett) του Legolas (Orlando Bloom) και του Radagast the Brown (Sylvester McCoy).

Οι εντυπώσεις των επισκεπτών της έκθεσης ήταν οι καλύτερες και περιμένουμε να δοθεί στην δημοσιοτητα το υλικό για να ενθουσιαστούμε και εμείς..Μέχρι τότε όμως ας δούμε τις συνεντεύξεις του Ian McKellen

Tου Richard Armitage

Του Peter Jackson

Και φυσικα το trailer

To Hobbit: An Unexpected Journey έρχεται στους κινηματογράφους στις 14 Δεκεμβρίου.

Marvel

 

Το αφεντικό των Marvel Studios Kevin Feige έκανε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις της φετινής Comic Con. Με την ονομασία “Phase Two” ανακοινωθήκαν ότι το Thor 2 θα ονομαστεί Thor: The Dark World και το Captain America 2 θα ονομάζεται Captain America: The Winter Soldier.

Η έκπληξη προκλήθηκε όταν ανακοινώθηκε η νέα ταινία με ήρωες του Marvel Universe, το ‘’Guardians of the Galaxy’’. Η νέα ταινία αναμένεται το 2014 και θα έχει τους Star Lord, Gamora, Drax the Destroyer, Groot και τον Rocket Raccoon!

Και τέλος η τελευταία είδηση βγήκε από τον σκηνοθέτη Edgar Wright που επιβεβαίωσε την ταινία ‘’Ant-Man’’.

Παρακάτω θα δείτε τα επίσημα logos και τις κυκλοφορίες της Marvel για τις επερχόμενες ταινίες.

[Show as slideshow]

.

Iron Man 3 (Movies)

 

Φυσι

Keywords
Τυχαία Θέματα