Comic Con San Diego – Part 1 (Movies/Tv Series Report)

Το μεγαλύτερο γεγονός των απανταχού geeks, και όχι μονό, εξελίσσετε το τριήμερο 12-15 Ιουλίου και μας φέρνει σπαρταριστά και ολόφρεσκα νέα για αγαπημένες σειρές /ταινίες καθώς και ανακοινώσεις project που θέλουν να μας πάρουν το μυαλό..

Λόγω της διαφοράς ώρας με την μακρινή Καλιφόρνια θα παρουσιάσουμε τα σημαντικότερα νέα/events ανάλογα με την ροή τους από το San Diego. Έτσι για το πρώτο μέρος του αφιερώματος είδαμε και

σας αναφέρουμε:

Νέες συνέχειες για Madagascar και Kung Fu Panda (Movies)

Μεγάλα νέα από το περίπτερο της DreamWorks καθώς ο σκηνοθέτης της Madagascar 3,Tom McGrath ανακοινώσε ότι το 2015 θα πρέπει να περιμένουμε την πρώτη ταινία των δημοφιλών πιγκουίνων που θα αναλάβουν να συνεχίσουν το franchise. Η νέα ταινία πιθανώς θα ονομάζεται ‘’Penguins of Madagascar’’ όπως και η σειρά του Nickelodeon.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Bill Damaschke, Chief Creative Officer της DreamWorks, όταν ρωτήθηκε αν θα δοθεί συνεχεία στο επιτυχημένο Kung Fu Panda, επιβεβαίωσε ότι το Kung Fu Panda 3 έχει ήδη ξεκινήσει.

Τέλος αναφέρθηκαν μια καινούργια ταινία που ετοιμάζεται, το ‘’Me and My Shadow’’. Αυτό που μάθαμε επίσης είναι ότι η υπόθεση αφορά την Σκιά ενός χαρακτήρα ζωντανεύει και το έργο θα είναι συνδυασμός CGI και παραδοσιακού hand-drawn σχεδίου!

Promotion από τους πρωταγωνιστές των Expendables (Movies)

Μεγάλη παρουσία για το ‘’The Expendables 2’’ με τους πρωταγωνιστές να κάνουν τα πάντα για να προωθήσουν την ταινία. Οι Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Terry Crews and Randy Couture βρίσκονταν στο κεντρικό Hall της έκθεσης για να μιλήσουν και μοιραστούν με τους fans ανέκδοτες στιγμές των γυρισμάτων της ταινίας.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση από το πάνελ ήταν ο Schwarzenegger που ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν από την εποχή του Conan μέχρι τώρα και για να το αποδείξει επανέλαβε την θρυλική ατάκα “Crush your enemies’’ από τον Conan τον Βάρβαρο. Επίσης μοιράστηκε μαζί μας ότι όταν είχαν πρωτοσυναντηθεί με τον Stallone και την μητέρα του σε κάποια Οσκαρ η μαμά του Sly του είχε πει ότι μοιάζει σαν μεταφορέας (You look like a piano mover!).

Ταυτόχρονα στο πάνελ ο Sly εκθείασε τον Jean-Claude Van Damme για τον ρολό του ως villain στην ταινία. Και όταν ρωτήθηκε ποιος από όλους τους πρωταγωνιστές θα κέρδιζε σε μάχη σώμα με σώμα απάντησε ‘’Αυτός που έχει τον καλύτερο δικηγόρο. Εξαιρετικό χιούμορ…

Η παρουσίαση τέλειωσε με μια σκηνή με τους Sly, Arnold and Bruce Willis να σπέρνουν πανικό στους αντίπαλους τους και να επαναλαμβάνουν ατάκες όπως “I’ll be back!” και “Yippi-ki-yay!”

Απολαύστε λίγο Arnie

Και την συνέντευξη του Randy Couture

Την 7η  σεζόν του Dexter  (Tv Series)

Το μεγαλύτερο cliffhanger της σειράς, στο όποιο ο Dexter πιάνεται στα πράσα από την Deborah, είναι αυτό που ήθελαν να μάθουν οι φαν και πολιόρκησαν το πάνελ με τους παραγωγούς Scott Buck και West, και των πρωταγωνιστών Michael C. Hall, Jennifer Carpenter και Yvonne Strahovski.

Keywords
Τυχαία Θέματα