Φεστιβάλ στο Λόφο της Καστέλας

Το Φεστιβάλ στο Λόφο ανεβάζει, για πρώτη φορά φέτος, αυλαία στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, παρουσιάζοντας τους μήνες Ιούλιο και Σεπτέμβριο μια σειρά από δημοφιλείς συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ στο Λόφο, περιλαμβάνει κορυφαίους δημιουργούς της μουσικής και του θεάτρου, φιλοδοξώντας να καθιερωθεί ως νέος θεσμός στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι.

Ένας θεσμός που αναδεικνύει τη – χαμένη;- έννοια της αξίας του πολιτισμού, ποντάροντας στην καλλιτεχνική συνέπεια, την έμπνευση, τη φαντασία.

Ιδιαίτερη αναφορά να γίνει στις 2 πρεμιέρες που έχει την τύχη να φιλοξενεί το φεστιβάλ στο πρόγραμμά του: Ο Θάνος Μικρούτσικος και η Μαρία Φαραντούρη θα βρεθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους μαζί επί σκηνής, την Πέμπτη 5 Ιουλίου, ενώ το φεστιβάλ κάνει έναρξη τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου, με την πρεμιέρα της παράστασης Οξω απ’ την παράγκα, από την ομάδα Ξυπόλητο Τάγμα, σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου.

Οι εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ στο Λόφο, θα λάβουν χώρα σε έναν εξαιρετικής ομορφιάς χώρο, που δεσπόζει στο λόφο της Καστέλας (Προφήτης Ηλίας) και συνδυάζει την απέριττη αισθητική ενός κλασικού αρχαίου θεάτρου, με τη θέα που προσφέρει προς τη θάλασσα.

Περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα