Lindy Hop Διακοπές - Μεγάλος Διαγωνισμός!

Το Lindy Hop Greece και το Musicpaper.gr σας δίνουν την ευκαιρία να μπείτε στο μαγικό κόσμο του Swing και να συνδυάσετε χορό και διακοπές με μια εκπληκτική προσφορά.

Το Swing ‘n’ Swim Dance Camp διοργανώνεται από 6 έως 10 Ιουνίου για τρίτη φορά και αποτελεί το πιο μεγάλο Χορευτικό Camp στην Ελλάδα! Δέκα δάσκαλοι από Σουηδία και Αμερική,

χορευτές από όλο τον κόσμο, live μουσική, διαλέξεις, show και μαθήματα για ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ και όλα αυτά ΠΑΝΩ στη Θάλασσα του Αρμενιστή, Χαλκιδικής! Το κάμπινγκ βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Βόρειας Ελλάδας και σας προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες και παράλληλα τις πιο χορευτικές διακοπές. (Δείτε τον χάρτη).

Αν θέλετε να μπείτε κι εσείς στον μαγικό κόσμο του Lindy Hop με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στέλνετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας και θέμα Swing 'n' Swim ή κοινοποιείτε (share) την αφίσα του Swing 'n' Swim από το page του Musicpaper.gr και μπαίνετε στην κλήρωση για ένα FREE PASS σε ένα καβαλιέρο και ένα FREE PASS σε μια ντάμα για το LEVEL Alpha! (αξίας 100 ευρώ), το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει:

Περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα