Ane Brun - One: Δολοφονία σε τέσσερις πράξεις

{youtube width="340" height="240"}qMCQgb1YxI8{/youtube}

 

 

Τραγουδοποιός, τραγουδίστρια, όψη γλυκιά και φωνή απόκοσμη. Αυτή είναι η Ane Brun, η 36χρονη Νορβηγίδα των 8 δίσκων, που ζει και εργάζεται στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Από το 2002 και το ντεμπούτο της Spending Time With Morgan μέχρι και σήμερα, η Brun έχει αποκτήσει πιστούς ακροατές, όχι μόνο για τις συνθέσεις της αλλά κυρίως για το σύνολο της παρουσίασής τους. Με σήμα κατατεθέν την εύθραυστη φωνή που είναι

ικανή να προκαλέσει στον ακροατή ανατριχίλα και σχεδόν ταυτόχρονα να τον πλημμυρίσει με μια αίσθηση σχεδόν ενοχλητικής ομορφιάς και ηρεμίας, η Brun κυκλοφόρησε το 2011το It All Starts With One απο τη δική της Balloon Ranger Recordings.

Η γνωριμία με τα τραγούδια του δίσκου ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 οπότε και παρουσιάστηκε το πρώτο videoclip για το τότε single Do You Remember, δημιουργώντας απορίες αλλά κυρίως προσμονή, όχι μόνο για το δίσκο συνολικά, αλλά κυρίως για την ταινία μικρού μήκους ONE που θα απέδιδε οπτικά 4 από τα τραγούδια του "It All Starts With One". Το ατμοσφαιρικό videoclip το Do You Remember είναι μεν το πρώτο από τα τέσσερα τραγούδια που προβλήθηκε αλλά αποτελεί την τρίτη πράξη του δραματικού mini-musical σε σκηνοθεσία Magnus Renfors (παραγωγή Hobby Film Stockholm σε συνεργασία με τους Riviera Post Production και Ljud & Bildmedia). Στο χρόνο που ακολούθησε, δόθηκαν στη δημοσιότητα σταδιακά και με μικτή σειρά και οι υπόλοιπες πράξεις με επόμενη την τελευταία πράξη Worship (με τη συμμετοχή του José González), ακολούθως τη δεύτερη One και τελευταία τον πρόλογο της ιστορίας - το τραγούδι Words.

Περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα