Βιάνα: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ ελκυστικός σύλλογος»

Ο Nτιόγο Βιάνα σε δηλώσεις του υποστήριξε πως υπάρχουν επαφές του μάνατζέρ του με τους «πράσινους» και πως είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αφού παραμένει μεγάλος σύλλογος.
Ο Ντιόγκο Βιάνα, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού από τη νέα περίοδο. Ο διεθνής με την εθνική νέων της χώρας του, μίλησε
στην εφημερίδα "Goal" κι υποστήριξε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα γνωρίζει αν θα έρθει στο Τριφύλλι.

Παράλληλα, υποστήριξε πως έχει τηλεφωνική επαφή με τον φίλο του, Αντρέ Πίντο, ο οποίος τον προέτρεψε να έρθει στον Παναθηναϊκό καθώς, παρά τα οικονομικά προβλήματα, οι «πράσινοι» παραμένουν ένας πολύ μεγάλος σύλλογος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιόγκο Βιάνα στην εφημερίδα "Goal":

-Ντιόγκο, προ ημερών σε δηλώσεις σου στην «O Jogo» είπες πως έχεις δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Είστε όντως κοντά ή είναι ακόμη κάτι διερευνητικό;

«Κοιτάξτε, είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όμως ακόμη δεν έχω υπογράψει κανένα προσύμφωνο. Το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Γνωρίζω πως έχουν γίνει αρκετές επαφές μέσω του Βαρέλα, αλλά δεν ξέρω αν τελικά αυτό... φτάνει για να γίνει η μεταγραφή. Με θέλουν και κάποιες άλλες ομάδες. Θα δούμε... Υπάρχουν καλές πιθανότητες για να πάω στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα ξέρουμε το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα...».

-Στον Παναθηναϊκό παίζει κι ένας παλιός σου γνώριμος από την ομάδα Νέων της Πόρτο, ο Αντρέ Πίντο...

«Με τον Αντρέ δεν είμαστε απλά γνωστοί... Είμαστε πολύ καλοί φίλοι από την εποχή που παίζαμε μαζί. Εχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του ειδικά το τελευταίο διάστημα και τον έχω ρωτήσει διάφορα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Επίσης έχω μιλήσει και με τον Ζέκα. Ξέρω από πολύ κόσμο πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα, όμως αυτό είναι σήμερα κάτι το συνηθισμένο. Πολλές μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα, όμως δεν παύουν να αποτελούν ελκυστικούς προορισμούς. Και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ελκυστικός σύλλογος. Το θέμα είναι τι στόχους βάζει ο καθένας στην καριέρα του. Ο Αντρέ μού έχει πει να πάω στην Ελλάδα, αφού, παρά τις δυσκολίες, ο Παναθηναϊκός παραμένει ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και θεωρεί πως είναι ιδανικός σύλλογος για να συνεχίσω την καριέρα μου. Θα δούμε...».
Keywords
Τυχαία Θέματα