ΤΡΕΜΟΥΝ τον Σισέ (Ολυμπιακοί και δήθεν Παναθηναϊκοί)

Το GreenZone εξηγεί γιατί Ολυμπιακοί και δήθεν Παναθηναϊκοί εκφράζουν έντονα τον πανικό τους για το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ απόκτησης του Σισέ!
Ξεκαθαρίζουμε ότι θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο το να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό. Όπως επίσης ότι αγωνιστικά για έξι μήνες είναι αμφίβολο αν θα προσφέρει ουσιαστικά, αφού ο μόνος στόχος που έμεινε είναι το Κύπελλο. Σίγουρα όμως, πρόκειται για μία κίνηση που αν πραγματοποιηθεί θα προκαλέσει τριγμούς. Όχι μόνο σε όσους αγαπούν το Τριφύλλι και επιτέλους θα χαμογελάσουν ξανά, αλλά κυρίως στους… απέναντι, στους κύκλους του Ολυμπιακού
και στους δήθεν Παναθηναϊκούς.

Ήδη ξεκίνησαν να δημοσιεύονται δεξιά και αριστερά κείμενα γεμάτα απόγνωση, πανικό και δυσφορία.

Οι… φόβοι του ρατσιστή (βάσει των γραφόμενών του) Μανώλη Γαβαθιώτη επιβεβαιώθηκαν και ο Παναθηναϊκός προσέγγισε πράγματι τον Σισέ.

Εξελίχθηκαν σε πανικό μέσω του απελευθερωμένου πλέον, από τις «αλυσίδες του ουδέτερου» Δημοσθένη Καρμοίρη, ο οποίος πιστά ακολουθεί τα non paper της πλατείας Αλεξάνδρας.

Δεν κρύβουμε πως είναι ευχάριστη η εικόνα του Καρμοίρη να φωνάζει γεμάτος απελπισία “Why”, αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή!

Τα πιο ωραία, ωστόσο, τα επεφύλασσε το παρεάκι της Παναθηναϊκής διχόνοιας. Η παρέα δημοσιογράφων, στημένων σχολιαστών σε ιστοσελίδες και (αυτόματων) τηλεφωνητών σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Απολαύστε παράνοια! Απολαύστε πανικό:
Ποιος θα δίνει πάσες στον Σισέ για να βάζει γκολ. Πού μας έφτασαν, να χρειάζεται ένας Σισέ για να βγούμε Ευρώπη.Πρόκληση το συμβόλαιο που σκοπεύουν να κάνουν στον Σισέ, στη νέα εποχή λιτότητας. Επικοινωνιακά τρικ για να «καλύψουν» τη φυγή Λέτο.Τι θα πουν οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, αν είναι δυσανάλογοι οι μισθοί τους με αυτά που θα παίρνει ο Σισέ!
Δεν είναι ανέκδοτα! Γράφτηκαν και ειπώθηκαν ΟΛΑ τα παραπάνω. Ο "Μαύρος Πιτ" του Derby αγωνιά αν θα χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια. Αν δηλαδή ο Μπαρμπαρούσης στεναχωρηθεί που θα ο Σισέ και θα παίρνει περισσότερα χρήματα από αυτόν! Αν ο Τοτσέ πληγωθεί αφού όταν ο Ισπανός ήρθε, η φυλλάδα... πανηγύριζε που βρέθηκε επιθετικός «με τα μισά λεφτά του Σισέ»!

Φυσικά όλα αυτά έχουν εξήγηση!

Τα κέρδη μίας μεταγραφής (που ξεκαθαρίζουμε ξανά θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολη να υλοποιηθεί) επιπέδου Σισέ θα είναι πολλαπλά:

Απειλείται ευθέως το αήττητο του ΟΣΦΠ.Αλλάζουν τα δεδομένα για το Κύπελλο.Συσπειρώνεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού.Γιγαντώνεται επικοινωνιακά η διοίκηση, τώρα που το έχει μεγάλη ανάγκη.Χαμογελάει επιτέλους ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού.Γεμίζει ξανά το γήπεδο.Απομακρύνεται έστω και λίγο, έστω και προσωρινά, η μιζέρια και η κατάθλιψη.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω είναι κατανοητό γιατί άρχισαν να ΤΡΕΜΟΥΝ τόσο οι Ολυμπιακοί, μα πάνω απ’ όλα οι δήθεν Παναθηναϊκοί. Οι ίδιοι που σήμερα δεν κρύβουν τη χαρά τους για το διαζύγιο του Συλλόγου με το Λέτο.

Διαβάστε ακόμα: Θυμήθηκαν την Παιανία (του Βαρδινογιάννη) και ξέχασαν τον Σισέ!
Keywords
Τυχαία Θέματα