Τους «πονάει» ο Παναθηναϊκός...

SportDay και Goal συνεχίζουν το αντι-Παναθηναϊκό τους παραλήρημα αγνοώντας τη λέξη «ΠΑ-ΝΑ-ΘΗ-ΝΑ-Ϊ-ΚΟΣ» στα πρωτοσέλιδά τους έπειτα από νίκες και προκρίσεις!
Τα βαριά πιστόλια των μέσων ενημέρωσης της ερυθρόλευκης προπαγάνδας είναι γνωστό ότι αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι να γράψουν τη λέξη Παναθηναϊκός. Τη λέξη που από μόνη της είναι ικανή να γεννήσει οπαδούς.
Συνέβη με τον αρθρογράφο της Sportday Αντώνη Καρπετόπουλο (διαβάστε εδώ περισσότερα), συμβαίνει και με άλλους.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μολονότι το GreenZone τους έχει ξεμπροστιάσει κατ’ επανάληψη, εκείνοι συνεχίζουν στο ίδιο αντι-Παναθηναϊκό μοτίβο. Προτιμούν να βάλουν οτιδήποτε άλλο, παρά ένα απλό ΠΑ-ΝΑ-ΘΗ-ΝΑ-Ϊ-ΚΟΣ στους πρωτοσέλιδους τίτλους τους όταν η ομάδα πανηγυρίζει κάποια νίκη ή ακόμη περισσότερο κάποια πρόκριση.

Σαν να τους πονάει αφάνταστα, επιλέγουν να γράψουν οτιδήποτε άλλο φαινόμενο που επαναλαμβάνεται και εφέτος. Λογικό ίσως, αφού ο σύλλογος αποπνέει υγεία, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στα ερυρθόλευκα παπαγαλάκια.

Την ημέρα της πρόκρισης επί της Μάδεργουελ, το… γνωστό Goal, η εφημερίδα ιδιοκτησίας του συνέταιρου της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Mega Channel και μεγαλοκατασκευαστή που μεταξύ άλλων έχει αναλάβει και το… γήπεδο στον Βοτανικό Μπόμπολα, δεν έγραψε ούτε μία φορά τη λέξη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Τα ίδια (αλλά τουλάχιστον αναμενόμενα) από τη SportDay, την εφημερίδα που κάποτε ήταν χορηγός των οργανωμένων του ΟΣΦΠ. Αν μη τι άλλο, στην Καλλιθέα δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους ο Χελάκης, ο Χριστόγλου, ο Τσόχος και οι λοιποί που στριγλίζουν όταν μεταδίδουν αγώνες της ομάδας που έχει ευνοηθεί - προφανώς όλως... τυχαίως αφού ουδέποτε τιμωρήθηκε - απ' όλα τα σκάνδαλα στημένων αγώνων την τελευταία 15ετία...

Μπορεί να… ζορίζονται να βγάλουν πανηγυρικούς τίτλους για τον Παναθηναϊκό και να δείχνουν τρομακτική αμηχανία, όπως συνέβει τόσο μετά την εκτός έδρας νίκη στη Σκοτία επί της Μάδεργουελ, όσο και στον επαναληπτικό που σφράγισε την πρόκριση, αλλά δεν κρύβονται. Και φυσικά ούτε αυτοί γράφουν τη λεξούλα που φαίνεται ότι τόσο τους πονάει. Τη λεξούλα ΠΑ-ΝΑ-ΘΗ-ΝΑ-Ϊ-ΚΟΣ.

Το γεγονός ότι οι πωλήσεις τους έχουν πάρει την κατιούσα και σύμφωνα με τα όσα γράφονται και λέγονται οδεύουν ολοταχώς προς κλείσιμο, δεν φαίνεται να τους απασχολεί. Αρκεί να έχουν τα πρόβατα ταϊσμένα και τον… βοσκό ευχαριστημένο!
Keywords
Τυχαία Θέματα