Τέσσερις νέοι επαγγελματίες

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψαν οι Κώστας Αποστολόπουλος, Γιάννης Σταματάκης, Αλέξανδρος Μουζακίτης και Νίκος Γιαννιτσάνης, σε θέσεις που πονάει το Τριφύλλι...

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να δρέπει δάφνες. Μετά τους Μαυρία, Καπίνο, Φουρλάνο, Δώνη, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Κουσίδη, Μαρινάκη και Ταμπάκη, άλλοι τέσσερις ποδοφαιριστές υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Οι
νεαροί, πλέον, επαγγελματιές είναι οι Κώστας Αποστολόπουλος (8 Ιουλίου 1993), Αλέξανδρος Μουζακίτης (4 Αυγούστου 1994), Νίκος Γιαννιτσάνης (16 Φεβρουαρίου 1994) και Γιάννης Σταματάκης (26 Ιουνίου 1994).

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά στους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι η εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον. Οι «πράσινοι» έχουν το πλεονέκτημα να έχουν προπονητή τους τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, έναν τεχνικό που αν κάτι γνωρίζει όσο ελάχιστοι στον κόσμο είναι το πώς να βελτιώνει τους «πιτσιρικάδες» και να τους κάνει έτοιμους να παίξουν σε υψηλό επίπεδο.

Οι νεαροί παίκτες πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ, συναντήθηκαν με τον Γιάννη Αλαφούζο και οι κόποι και οι προσπάθειες τους επιβραβεύτηκαν με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι θέσεις στις οποίες αγωνίζονται είναι αυτές στις οποίες «πονάει» ο φετινός Παναθηναϊκός. Ο Κώστας Αποστολόπουλος είναι επιθετικός και πρώτος σκόρερ της περσινής ομάδας νέων που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Οι Αλέξανδρος Μουζακίτης και Νίκος Γιαννιτσάνης αγωνίζονται ως εξτρέμ, ενώ ο Γιάννης Σταματάκης είναι μέσος.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το εν λόγω θέμα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος, Γιαννιτσάνης Νικόλαος, Μουζακίτης Αλέξανδρος και Σταματάκης Ιωάννης υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια".

Οι τέσσερις νεαροί επαγγελματίες πλέον υπέγραψαν συμβόλαια που θα έχουν διάρκεια έως το τέλος του καλοκαιριού και από εκεί και πέρα αν πείσουν στην διάρκεια αυτών των οκτώ μηνών ότι αξίζουν να παραμείνουν θα υπογράψουν και σχετική επέκταση».
Keywords
Τυχαία Θέματα