Τελικά υπήρξε σύμβαση με τον Βωβό;


Ο δημοσιογράφος επί σειρά ετών στο ρεπορτάζ Παναθηναϊκού που εργαζόταν μεταξύ άλλων στις εφημερίδες «Αθλητική Ηχώ» και «Εξέδρα» Γιώργος Σπανουδάκης αναρωτιέται στο σάιτ www.aioniapistos.gr για τη συμφωνία με τον Μπάμπη Βωβό, που μέχρι πρότινος... δεν υπήρχε! Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

Όταν αντιληφθεί η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ότι το θέμα δεν είναι ποιος θα δικαιωθεί επικοινωνιακά, αλλά πως θα βρεθεί λύση
στον Παναθηναϊκό, τότε η κουβέντα μπορεί να πάει παρακάτω... Εκτός και εάν περιμένει την πτώχευση της ΠΑΕ για να πανηγυρίσει, ότι δικαιώθηκε επικοινωνιακά.

Έχει υπό την καθοδήγησή του τέσσερις εφημερίδες και έτσι μπορεί και παρουσιάζει τις απόψεις του κατά το δοκούν.

Εάν στόχος του είναι αυτή η δικαίωση να του απονείμουμε το βραβείο από τώρα, μήπως και ο Παναθηναϊκός την γλιτώσει...

Ας πάμε τώρα στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες.

Η πλευρά Βαρδινογιάννη θεωρεί ότι η ΠΑΕ δεν κινδυνεύει από τον Δήμο Αθηναίων, δεν κινδυνεύει από τον Βωβό και το μοναδικό που θα πρέπει να πληρώσει, εάν σταματήσει το έργο, είναι η ρήτρα στον Μπόμπολα και κάποιες εργασίες που ανέρχονται στα 3 εκατ. ευρω.

Προφανώς δεν είναι άποψη του Τζίγκερ, ούτε των επικοινωνιολόγων. Προφανώς είναι η νομική άποψη της πλευράς του μεγαλομετόχου.

Νομίζω ότι μέχρι εδώ δεν διαφωνεί κανείς.

Ωστόσο μια νομική άποψη δεν είναι και πάντα αυτή που... κερδίζει στα δικαστήρια. Αυτό το έχει σκεφτεί ο Τζίγκερ ή θεωρεί ότι έχει και την απόφαση του δικαστηρίου;

Διότι θυμίζω για όσους το έχουν ξεχάσει, πριν σκάσει η "μπόμπα" του ΣτΕ, ότι ο Βαγγέλης Σαμαράς σε διαδοχικά ραντεβού που είχε με δημοσιογράφους, είχε διαβεβαιώσει ότι το έργο δεν κινδυνεύει από τίποτα και πουθενά. Προφανώς και τότε το έλεγε, έχοντας νομική άποψη και όχι επειδή ήταν η δική του επιθυμία...

ΣΗΜΕΡΑ όλοι γνωρίζουν εάν το πρότζεκτ κινδύνευε και εάν μπλοκαρίστηκε από χίλιες μεριές!

Συγχρόνως μάς είχε πει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σύμβαση με τον Βωβό και έτσι δεν εμπλέκεται στην προσφυγή που είχε κάνει τότε η Επιτροπή Πολιτών κατά του εμπορικού!

Μάλιστα ότι δεν υπήρχε καμία σύμβαση με τον Βωβό, ήταν κάτι που το έλεγε ο Τζίγκερ και οι κύκλοι του μέχρι... χθες!

Διότι χθες μεταξύ των εγγράφων που έστειλαν ήταν και μια σύμβαση της ΓΗΠΕΛ με την εταιρεία Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική!

Οπότε ή μάς έλεγαν όλα αυτά τα χρόνια ψέματα ή το είχαν ξεχάσει...

Φυσικά στην πορεία επικαλούνται ότι με το νόμο Μπιρμπίλη "σβήστηκε" η σύμβαση με τον Βωβό, αλλά γι' αυτό εγώ θα έλεγα να περιμένουμε και την θέση του Βωβού.

Διότι ο Βωβός έχτισε ένα εμπορικό στηριζόμενος σ' έναν νόμο, σε μια σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων αλλά και σε μια σύμβαση με την ΓΗΠΕΛ-ΠΑΕ και έτσι τώρα που το μπλόκαραν, από ποιον θα ζητήσει τα ρέστα; Ενδεχομένως από την πολιτεία, τον Δήμο, αλλά μήπως και από τον Παναθηναϊκό;

Λέω εγώ τώρα...

Πάμε στο παρασύνθημα...
Keywords
Τυχαία Θέματα