Συνεχής άνοδος στη σκοποβολή! Επέστρεψε και ο Λουκόπουλος!

Οι «πράσινοι» σκοπευτές είχαν πολύ καλά πλασαρίσματα στους αγώνες που διοργανώνει ο σύλλογος «ΖΕΥΣ» στο σκοπευτήριο του Βύρωνα...
Τη δεύτερη θέση στο αεροβόλο τουφέκι κατέλαβε ο Νίκος Κόκκινος, στον πέμπτο από τους αγώνες του συλλόγου «ΖΕΥΣ». Ο Ορέστης Λυμπερόπουλος κατέλαβε την τρίτη θέση, ενώ εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις και των υπόλοιπων αθλητών του Τριφυλλιού.

Πολύ ευχάριστη είναι και η είδηση πως επέστρεψε στα σκοπευτικά δρώμενα άλλος ένας σπουδαίος σκοπευτής, ο Θόδωρος Λουκόπουλος, που αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό τη δεκαετία του ’80.

Αναλυτικά το
ρεπορτάζ όπως καταγράφτηκε στο επίσημο blog των «πράσινων» σκοπευτών:

Ο πέμπτος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο “ΖΕΥΣ” στο εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2013, διεξήχθη σήμερα με τη συμμετοχή 18 σκοπευτών και σκοπευτριών όλων των ηλικιών από 8 διαφορετικούς συλλόγους.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές του Γιάννη Καμπούρη, Θόδωρο Λουκόπουλο στο Αεροβόλο πιστόλι και Λυμπερόπουλο Ορέστη στο Αεροβόλο Τουφέκι. Με την έλευση του Ορέστη, ο Παναθηναϊκός αποκτάει συμμετοχές σε άλλο ένα ολυμπιακό αγώνισμα. Του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες!!!

Ο Θόδωρος επανήλθε στα σκοπευτικά δρώμενα μετά από απουσία πολλών ετών, καθώς υπήρξε μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού τη δεκαετία του 80.

Ο Γ. Καμπούρης σταθερός στις πολύ καλές επιδόσεις του τελευταίου διαστήματος (555/600) κατέλαβε την πέμπτη θέση, ο Θ. Λουκόπουλος με επίδοση (390/600) κατέλαβε την 8η θέση, ο Ν.Κόκκινος στο Αεροβόλο τουφέκι με επίδοση (489/600) κατέλαβε τη 2η θέση και τέλος, ο Ο. Λυμπερόπουλος με επίδοση (318/600) κατέλαβε την 3η θέση.

Επόμενος Αγώνας 4/3/2013 στο Σκοπευτήριο της Ηλιούπολης.
Keywords
Τυχαία Θέματα