Στον αέρα το βόλλεϋ εξαιτίας του Ανδρεάδη!

Eνώ ο Παναθηναϊκός ήλθε σε συμφωνία με τους Σαμικά, Ερπ και Αντράε για τα οφειλόμενα, ο Ανδρεάδης έκανε πίσω και κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την υπερπροσπάθεια του Αχιλλέα Μακρόπουλου για διάσωση του τμήματος! Τελείωσε και του Λιόντα...

Οι συγκινητικές προσπάθειες του Αχιλλέα Μακρόπουλου στο τμήμα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού είχαν αντίκτυπο, αφού τη στιγμή που όλα έδειχναν πως η διάλυση δεν ήταν μακρυά,
ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, με προσωπικές του ενέργειες, κατάφερε να βρει τη λύση στο ζήτημα του διακανονισμού με τους Σαμικά, Ερπ και Αντράε.

Χθες, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του δικηγόρου των πρώην παιχτών του Τριφυλλιού με τον πρόεδρο του Τ.Α.Α. Χρόνη Ακριτίδη και τη δικηγόρο του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ήλθαν σε συμφωνία. Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να συνδράμει για άλλη μία φορά οικονομικά ο κος Μακρόπουλος, για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός, ο οποιός φάνταζε πιο κοντά από ποτέ.

Την ίδια ώρα, έλαβε χώρα συνάντηση των ανθρώπων του Τριφυλλιού με τον Πανερυθραϊκό και πιο συγκεκριμένα του Ρούλη Αγραπιδάκη με τον Άγγελο Κυριακίδη, στην οποία υπήρξε προφορική συμφωνία για απόκτηση του Μιχάλη Λιόντα με ελεύθερη μεταγραφή. Σήμερα, 18/9, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να κρίνει η ΕΣΑΠ εάν η μεταγραφή είναι έγκυρη ή μη, αν και λογικά δε θα υπάρξει θέμα, μιας και ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τα έγγραφα για τον Λιόντα εμπρόθεσμα.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως, έστω και την έσχατη ώρα, θα ξεκινούσαν οι μεταγραφικές κινήσεις για το Τριφύλλι, παρουσιάστηκε ξαφνικά σοβαρό πρόβλημα με τον Ανδρέα Ανδρεάδη. Ο πρώην κεντρικός του Παναθηναϊκού είχε έλθει σε συμφωνία με τη διοίκηση για διακανονισμό των οφειλομένων του και αίφνης άλλαξαν οι απαιτήσεις του.

Ο Παναθηναϊκός όφειλε στον Ανδρεάδη 21.000€ που με τους τόκους έφταναν τις 27.000€. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος είχε την διαβεβαίωση από τον πρόεδρο του Τ.Α.Α. Χρόνη Ακριτίδη πως το θέμα είχε λυθεί, καθώς υπήρξε ήδη συμφωνία με τον παίκτη και τους επενδυτές για να επιστρέψει στην ομάδα.

Ο Ανδρεάδης αθέτησε την προφορική συμφωνία του απαιτώντας 12.500 € προκειμένου να δεχθεί τον διακανονισμό και τα υπόλοιπα να τα πάρει μέσα στον χρόνο. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι που θα εκδικαστεί η προσφυγή του Ανδρεάδη στην Ε.Ε.Α. θα γίνει νέος κύκλος επαφών, αλλά προς το παρόν η κατάσταση είναι στον αέρα και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Μετά τις συγκλονιστικές προσπάθειες του Αχιλλέα Μακρόπουλου, θα πρέπει επιτέλους να αποκαλυφθεί ποιοι είναι αυτόι, μέσα από την ομάδα, που βάζουν τρικλοποδιές και δεν αφήνουν τον Παναθηναϊκό να ορθοποδήσει, όπως είχε δηλώσει και προ ημερών μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και ο Στέλιος Καζάζης. Εάν γίνει το έγκλημα, να είναι βέβαιοι πως τα ονόματά τους θα βρίσκονται στα χείλη όλων των οπαδών του Τριφυλλιού...
Keywords
Τυχαία Θέματα