Σάτο: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους οπαδούς»

Δεν υπάρχει άλλος στόχος πλην του repeat του 2011 τόνισε ο Ρομέιν Σάτο...

Ο Ρομέιν Σάτο δεν κρύφτηκε πίσω από την επιτυχία και παραδέχτηκε πως η ομάδα του έκανε λάθη που θα μπορούσαν να στοιχίσουν τη νίκη. Τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Πόλη με μοναδικό στόχο το repeat.

0 Αφρικανός άσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Τριφυλλιού, ενώ αφιέρωσε
τη νίκη στη νεογέννητη κόρη του, που ακόμα δεν έχει δει.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Γεια σε όλους σας!!!
Ελπίζω να είστε όλοι χαρούμενοι. Προσωπικά, είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!! Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα Final Four. Δεν ήταν εύκολο και το ξέρω. Παίξαμε καλά χθες (5/4), αλλά την ίδια στιγμή κάναμε και κάποια ηλίθια λάθη. Ευτυχώς είχαμε την ευκαιρία να τα διορθώσουμε. Παραλίγο να δώσουμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος εμείς πήραμε τη νίκη. Κι αυτή τη στιγμή αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Πρέπει να παραδεχθώ ότι δεν μας αρέσει και τόσο πολύ να γίνονται οι αγώνες... θρίλερ. Δεν είναι αλήθεια ότι μας αρέσει (γελάει)... Θα θέλαμε κι εμείς να είχαμε φτάσει ευκολότερα στη νίκη. Και μπροστά σε έναν τέτοιο κόσμο. που ήταν εκπληκτικός. Όλοι ήταν όρθιοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πάλι βρεθήκαμε στο τέλος να είμαστε ισόπαλοι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έτσι είναι... Δεν τα παρατήσαμε, δεν τα παράτησαν κι αυτοί, όμως. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάναμε λάθη και λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε και μάλιστα σε καθοριστικό διάστημα της αναμέτρησης. Αν το σκεφτείς, όμως, όλη αυτή η σειρά αγώνων ήταν έτσι. Παίρναμε μία διαφορά 10 πόντων, επέστρεφαν, έπαιρναν μία διαφορά 10 πόντων, επιστρέφαμε. Νομίζω ότι είναι και λίγο λογικό υπό μία έννοια. Είναι ένας αγώνα για το Final Four κι η κάθε ομάδα έχει πολλούς σκόρερς. Κι αν δεν παίξεις καλά στην άμυνα για ένα λεπτό, μπορεί να επιστρέψει.

Είμαστε στο Final Four, θα πάμε στην Τουρκία και ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που θεωρείται το φαβορί της διοργάνωσης. Είναι ένας αγώνας. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ξανά, ξέρουμε τι ομάδα είναι και ξέρουμε πως όλα μπορεί να συμβούν. Είναι το Final Four. Πηγαίνουμε εκεί με ένα στόχο, οπότε θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να κάνουμε το repeat. Γι' αυτό πάμε ως εκεί. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές, αλλά νιώθουμε ακόμα ως το αουτσάιντερ, αφού έχουμε χάσει και στις δύο. Είναι κάτι που δεν ξεχνάμε. Το να φτάσουμε στον τελικό, να τους νικήσουμε στον ημιτελικό, είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν ανησυχούμε από τώρα. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας γι' αυτόν τον αγώνα.

Πήραμε το εισιτήριο για το Final Four μπροστά στον κόσμο μας κι απλά πρέπει να πω: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Δε νομίζω να έχω ξαναπαίξει ποτέ μπροστά σε τόσο κόσμο. Μου άρεσε πολύ! Σε ωθούν κάθε λεπτό της αναμέτρησης. Ήταν όρθιοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος. Είναι η λέξη που λέω ξ
Keywords
Τυχαία Θέματα