Σαρώνει με Γιάνκοβιτς και Παππά

Μία ανάσα από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ενώ κοντά είναι και ο Νίκος Παππάς, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας...
Τα δύο πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού, από φερέλπιδες έλληνες παίχτες, είναι έτοιμα να φορέσουν τα πράσινα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και πολύ κοντά στον Νίκο Παππά, χτίζοντας ομάδα...δεκαετίας!

Στο
Τριφύλλι είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο και να σαρώσουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά. Πιο προχωρημένη περίπτωση είναι αυτή του Γιάνκοβιτς, με τον 23χρονο φόργουροντ να έχει κάνει εξαιρετική χρονιά με τον Πανιώνιο, όντας ταυτόχρονα και πρώτος ριμπάουντερ (228 ριμπ., μ.ό. 6,5) του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει μιλήσει με τον εκπρόσωπο του παίχτη και με τον ίδιο τον Γιάνκοβιτς και η συμφωνία είναι θέμα ημερών.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» θέλουν να φέρουν στο Ο.Α.Κ.Α. και το Νίκο Παππά. Ο 23χρονος γκαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16,8 πόντους μέσο όρο, πρώτος στα κλεψίματα με σύνολο 66, ενώ και τα υπόλοιπα στατιστικά του είναι πολύ καλά (4,1 ριμπάουντ, 3,1 ασσίστ). Μετά από οκτώ χρόνια, ήταν ο πρώτος Έλληνας που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα μετά από τον Νίκο Οικονόμου. Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίχτη βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσει ο ταλαντούχος γκάρντ στο Τριφύλλι, ενισχύοντας σημαντικά την περιφέρεια των «πράσινων».
Keywords
Τυχαία Θέματα