Πυρά Μπασινά προν νυν και παλαιές διοικήσεις

Ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε για τη Ριζούπολη, για τη συμπεριφορά διοικήσεων προς ποδοσφαιριστές και τόνισε πως αν γράψει βιβλίο «δεν θα έχουν που να κρυφτούν»!
Ο Άγγελος Μπασινάς παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και εξαπέλυσε τα πυρά του προς πολλές κατευθύνσεις. «Δεν θα έχουν που να κρυφτούν, άμα γράψω βιβλίο», είπε για τη συμπεριφορά διοικήσεων του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του.

Για τη Ριζούπολη τόνισε πως ίσως κάποιοι γύρω από τον Άγγελο Φιλιππίδη περίμεναν και ήθελαν όσα
συνέβησαν, ώστε να βρουν το πάτημα να διώξουν ορισμένους παίκτες από την ομάδα.

Ο πρώην διεθνής αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος πολεμήθηκε από το σύστημα που «ζει ανάμεσά μας» όταν ζήτησε μισθό ποδοσφαιριστή και όχι δημόσιου υπαλλήλου, μίλησε ακόμα για τον Κώστα Κατσουράνη και τόνισε πως δεν σωστό να πετάει η διοίκηση λάσπη μέσω κύκλων για το πρόσωπό του.

Για την αιτία που ο Παναθηναϊκός δεν έχει επαναλάβει τους άθλους της τριετίας 2000-2003: «Λάθος άνθρωποι, στις λάθος χρονικές στιγμές, βρίσκονται στις λάθος θέσεις. Είναι πράγματα που δεν γίνονται πουθενά».

Σχετικά με τους λόγους που η ομάδα έπαιζε μεν καλό ποδόσδφαιρο τα χρόνια του, αλλά δεν έκανε το «κάτι παραπάνω» επεσήμανε αυτό που όλοι πλέον γνωρίζουν. Πως η διοίκηση άφηνε την ομάδα με 13-14 παίκτες και δεν έκανε ποτέ την κίνηση στη διάρκεια της χρονιάς που θα άλλαζε τις ισορροπίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra FM:

Για το σημερινό ποδόσφαιρο και τις διαφορές με την εποχή που ο ίδιος έπαιζε:

«Καλύτερο δεν είναι, υπάρχουν και πράγματα που δεν είναι εφικτό να γίνουν. Με την οικονομική κρίση που έχει γονατίσει τον περισσότερο κόσμο, δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες έχουν προβλήματα, είναι δύσκολο να κάνεις μεταγραφές, να φέρεις καλούς παίκτες, ακόμα και να πάρεις άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Δεν περιμένω να ρίξω ευθύνη σε κάποιον, είναι φαινόμενο που υπάρχει σε όλους τους Ελληνες. Ποιοτικά το ποδόσφαιρό μας έχει πέσει πάρα πολύ και σε σχέση με τις μεταγραφές και τους παίκτες που έρχονται, αλλά και στο πρωτάθλημα που έχει υποβαθμιστεί. Η δική μου εποχή είναι πολύ πρόσφατη, όχι τόσο παλιά, αλλά δεν είναι και ό,τι το καλύτερο αυτό που γίνεται τώρα. Ο κόσμος που δεν πάει στο γήπεδο έχει δικαιολογία, έχει άλλα προβλήματα στην καθημερινότητά του που είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσει».

Για τα χρόνια που ήταν στον Παναθηναϊκό και αν επαγγελματικά ήταν από το 1995:

«Ναι, ήμουν 12 ετών και έκανα δελτίο στους μικρούς. Βέβαια πήγαινα και πιο νωρίς στην Παιανία, ήταν ο αδερφός μου εκεί και όλο μου έλεγαν να πάω, να πάω και μετά έμεινα εκεί 17 ολόκληρα χρόνια, 29 ετών έφυγα από εκεί».

Για το αν ο Παναθηναϊκός κινείται σε σωστά μονοπάτια:

«Αν κρίνω με αυτά που βλέπω, δεν το νομίζω. Το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ήταν το καλοκαίρι με τον Γιώργο Καραγκούνη, δεν το συζητάμε. Όταν θες να αλλάξεις κάποια πράγματα και θες να το κάνεις σε όλα, το κάνεις το καλοκ
Keywords
Τυχαία Θέματα