Προτάθηκαν οι Μπελφοντίλ και Ντοσεβί

Δυο ακόμα ονόματα ήρθαν να προστεθούν στην λίστα των παικτών που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να απασχολήσουν τις επόμενες μέρες.

Η λίστα των παιχτών που προτείνονται στον Παναθηναϊκό αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Δύο ακόμα νεαροί παίχτες με αξιόλογο βιογραφικό εξετάζονται.

Ο λόγος για τον 21χρονο Ισαάκ Μπελφοντίλ που ανήκει στην Λιόν, αλλά ολοκλήρωσε τη φετινή σαιζόν ως δανεικός στην Μπολόνια, και τον 24χρονο Ματιέ Ντοσεβί της Βαλενσιέν.

Ο πρώτος, ο Ισαάκ Μπελφοντίλ, έχει γεννηθεί στις 12 Ιανουαρίου του
1992 και είναι Γαλλοαλγερινός. Η θέση του στο γήπεδο είναι αυτή του στράικερ. Ο Μπελφοντίλ έχει ύψος 1,92 και πρόκειται για ένα καθαρό φορ περιοχής. Στη Γαλλία θεωρείτο πολύ μεγάλο ταλέντο, εξού και η παρουσία του σε όλες τις μικρές ομάδες. Μάλιστα για ένα χρόνο πέρασε και από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μπελφοντίλ ανήκει στην Λιόν από τη σεζόν 2009-10, όταν έκανε και το επίσημο ντεμπούτο του με τρεις παρουσίες στο πρωτάθλημα και δυο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την φετινή σαιζόν ο 21χρονος άσος ξεκίνησε αγωνιζόμενος μέχρι τον Γενάρη στη Λιόν, με την οποία είχε 7 παρουσίες (1 ως βασικός και 6 ως αναπληρωματικός), και εν συνεχεία τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε στην Μπολόνια στην οποία είχε 8 συμμετοχές. Ο παίχτης δεν κατάφερε να σκοράρει στις λίγες αυτές παρουσίες του στην ενδεκάδα.

Ο δεύτερος είναι ο Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 12 Φεβρουαρίου του 1988 στο Τογκό, αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο. Αγωνίζεται ως μεσοπιθετικός τόσο από την δεξιά πλευρά όσο και από την αριστερή, ενώ έχει παίξει σε αρκετά παιχνίδια και πίσω από τον επιθετικό.

Ο Ντοσεβί αγωνίζεται στην Βαλενσιέν και την φετινή σαιζόν στο Σαμπιονά έπαιξε σε 23 παιχνίδια συνολικά, ενώ πέτυχε και τρία τέρματα. Η καλύτερη του χρονιά, πάντως, ήταν την περίοδο 2009-10 όταν με τη φανέλα της Λε Μαν σε 31 συμμετοχές σκόραρε 5 φορές. Ο Ντοσεβί πολύ πιθανό να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό εάν αποχωρήσει ο Κουίνσι και φυσικά εάν λάβει την έγκριση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα