«Πολύ δύσκολα θα μείνουν Στράτος και Ίαν»

Κοντά στην αποχώρηση και οι Περπέρογλου και Βουγιούκας, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ των δύο παιχτών.

Μετά τους Μάικ Μπατίστ, Κώστα Καϊμακόγλου, Ρομέιν Σάτο και Νικ Καλάθη, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσουν οι Στράτος Περπέρογλου και Ίαν Βουγιούκας.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα "Sportday", ο μάνατζερ του Στράτου Περπέρογλου και του Ίαν Βουγιούκα, Νίκος Λότσος, οι πιθανότητες να συνεχίσουν να φορούν οι δύο παίκτες την πράσινη φανέλα δεν είναι πολλές τη δεδομένη στιγμή.

«Η τελευταία φορά που μιλήσαμε
με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ήταν χθες (σ.σ.: προχθές). Οταν τους ρώτησα για το αν έχουν κάποια αντιπρόταση να μου κάνουν, μου απάντησαν ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμοι, διότι θέλουν να δουν τι θα τους στοιχίσουν οι μεταγραφές των ξένων παικτών.
Ετσι το θέμα το αφήσαμε προς το παρόν. Σαφώς και υπάρχει οικονομική διαφορά για τους δύο παίκτες και κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι πλέον πολύ δύσκολα θα μείνουν στον Παναθηναϊκό», σημείωσε σχετικά.

Έτσι η οριστική διάλυση της μεγαλύτερης ομάδας όλων των εποχών στον ελληνικό αθλητισμό θα ολοκληρωθεί με την αποχώρηση των δύο ελλήνων παιχτών και οι μόνο που θα έχουν απομείνει από το ένδοξο παρελθόν θα είναι οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Κώστας Τσαρτσαρής.
Keywords
Τυχαία Θέματα