«Πόκερ» για Καρνέζη

Η Μπριζ φέρεται πως θέλει να εντάξει τον Ορέστη Καρνέζη στο ρόστερ της, προσφέροντας 500.000 ευρώ. Δεν πέφτουν από τα 2 εκατ. ευρώ οι «πράσινοι».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay", η Μπριζ έκανε πρόταση για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δώσει τον διεθνή
πορτιέρο αν η προσφορά δεν ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια Ευρώ.

Η βελγική ομάδα φέρεται, εκτός του Σπύρου Φουρλάνου, να ενδιαφέρεται για τον βασικό πορτιέρο των «πράσινων» και να έχει κάνει πρόταση γύρω στις 500.000 Ευρώ για τον Καρνέζη, με τους «πράσινους» να την απορρίπτουν.

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει σαφές πως για να παραχωρήσουν τον Καρνέζη ξεκινούν από αφετηρία τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Οι Βέλγοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή και αναμένεται να επανέλθουν με νέα πρόταση, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Παναθηναϊκό και να πάρουν τον παίκτη.

Βάσει του ίδιου δημοσιεύματος, οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο, καθώς στο ρόστερ υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Θα προωθηθεί ως βασικός ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος στο περσινό πρωτάθλημα, όσο αγωνίστηκε, είχε εξαιρετική απόδοση, ενώ σκέψεις υπάρχουν και για ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Κοτσόλη. Τέλος, ως τρίτη επιλογή θα προωθηθεί ο νεαρός Αλέξανδρος Ταμπάκης, που έχει βρεθεί στις τελευταίες προετοιμασίες της πρώτης ομάδας και όσοι τον έχουν παρακολουθήσει μιλούν για έναν τερματοφύλακα με πολύ ταλέντο.
Keywords
Τυχαία Θέματα