Όλοι μέσα για τη μεγάλη ανατροπή

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μάλαγα (21:45, NS2) και με τη βοήθεια άνω των 35.000 φιλάθλων του πάει για τη μεγάλη ανατροπή ώστε να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός κυνηγά την ανατροπή του εις βάρος του 2-0 από τη Μάλαγα στο Λα Ροσαλέδα και θέλοντας να επιτύχει ένα μικρό «θαύμα» θα έχει τη μαζική στήριξη των
φιλάθλων του, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο Ο.Α.Κ.Α.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει δύο σημαντικές ελλείψεις, τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Κουίνσι Οβούσου, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο Φερέιρα αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, και σίγουρο κεντρικό αμυντικό τον Βελάσκες. Βύντρα και Πίντο διεκδικούν τη θέση δίπλα του. Εάν επιλεγεί ο πρώτος, τότε δεξί μπακ θα παίξει ο Σεϊταρίδης ή ο Μαρίνος, ενώ εάν προτιμηθεί ο Πορτογάλος, τότε ο Βύντρα θα παραμείνει δεξιά. Αριστερό μπακ θα είναι ο Σπυρόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Βιτόλο με τον Κατσουράνη, έχοντας στα αριστερά τους τον Σισοκό, δεξιά τον Ζέκα, ενώ πίσω από τον Χριστοδουλόπουλο θα είναι ο Φορναρόλι.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο πορτογάλος τεχνικός να εκπλήξει τη Μάλαγα, χρησιμοποιώντας δύο επιθετικούς, με φαβορί τον Τοτσέ και αουτσάιντερ τον Πετρόπουλο.

Από την άλλη, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θα παρατάξει την Μάλαγα με σύστημα 4-2-3-1 και τον Καμπαγέρο στο τέρμα. Δεξί μπακ θα είναι ο Γκάμεθ, αριστερό ο Μονρεάλ και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Ουέλιγκτον με τον Ντεμικέλις. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Καμάτσο και ο Τουλαλάν, έχοντας στα αριστερά τον Ίσκο στα δεξιά τον Πορτίγιο, ενώ πίσω από τον προωθημένο Σέμπα θα αγωνιστεί ο Χοακίν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νορβηγός Τομ Χάραλντ Χάγκεν.
Η διάθεση των εισιτηρίων
Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί ήδη τα εισιτήριά τους, θα πωλούνται από τις μπουτίκ της Green Team στο Μοναστηράκι (οδός Πανδρόσου 47) και στο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τις 10:00 έως τις 14:00.

Στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν τρία σημεία πώλησης, το πρώτο στην είσοδο από τη Λεωφόρο Κύμης (14:00-21:45), το δεύτερο στο σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ (14:00-21:45) και το τρίτο στην είσοδο από τη Λεωφόρο Κηφισίας (19:00-21:45).
Keywords
Τυχαία Θέματα