Οικονομόπουλος: «Θα έπαιρνα στον Παναθηναϊκό Μήτρογλου ή Τζιμπούρ»

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για τον την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, την κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος, τους νέους που είναι το μέλλον, την επιστροφή στη Λεωφόρο και δήλωσε ότι αν μπορούσε θα έπαιρνε Μήτρογλου ή Τζιμπούρ στο Τριφύλλι...

Ο Τάκης Οικονομόπουλος βρέθηκε στο «Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ» και απάντησε σε ερωτήματα των σπουδαστών.

Συγκεκριμένα:

Για τον Ρότσα και τον Φερέιρα:

«Ο Χουάν κατάφερε να ανεβάσει την ψυχολογία
των παικτών. Ο Φερέιρα δεν ήταν κακός προπονητής, όμως ο Ρότσα μπόρεσε να έρθει πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές και ξέρει καλύτερα πώς είναι να παίζεις για τον Παναθηναϊκό. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών η ομάδα θα παίζει στο εξής με πολλούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες και εκείνος τους ξέρει από μικρά παιδιά και μπορεί να τους χρησιμοποιήσει καλύτερα».

Για την σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού:

«Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία της ομάδας. Ο Αλαφούζος προσπάθησε να σώσει την κατάσταση και να συσπειρώσει τόσο τον κόσμο όσο και τους μετόχους για να βρεθούν χρήματα. Όμως ο ίδιος δεν μπορεί να βοηθήσει πολύ οικονομικά, πρέπει να βρεθούν κι άλλοι. Χωρίς εκείνον θα είχαμε πέσει στη Δ΄Εθνική».

Για το μέλλον του Τριφυλλιού:

«Ακόμα δεν έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο χρεοκοπίας, αν δεν βοηθήσει ο κόσμος, δε βρεθούν άλλοι άνθρωποι να βάλουν λεφτά και δε βγούμε στην Ευρώπη τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Όμως από πλευράς υλικού πιστεύω πως σε δύο χρόνια θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Όλα τα νέα παιδιά, όπως ο Χουχούμης, ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Αποστολόπουλος, ο Φουρλάνος και ο Μαυρίας είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».

Για τους τερματοφύλακες των «πρασίνων»:

«Αυτή τη στιγμή στην Παιανία υπάρχουν τέσσερις ισάξιοι τερματοφύλακες. Ο Καρνέζης θεωρώ ότι είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, όμως και οι Κοτσώλης, Καπίνο και Ταμπάκης είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Ειδικά τον Ταμπάκη τον ξέρω από μικρό παιδί, εξαιρετικό ταλέντο και καταπληκτικός χαρακτήρας, θα τον δείτε στη συνέχεια. Αν έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός τα χρήματα έχει το περιθώριο να πουλήσει κάποιον από αυτούς, δεν θα αντιμετωπίσει αγωνιστικό πρόβλημα».

Για το ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα ήθελε στον Παναθηναϊκό:
«Έναν από τους Τζιμπούρ ή Μήτρογλου. Εϊναι και οι δύο φοβεροί επιθετικοί».

Για τη Λεωφόρο:

«Για μας είναι πρώτο μέλημα η επιστροφή μας στη Λεωφόρο. Τον Ιανουάριο πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι, όμως τα έργα αυτά για την ανακατασκευή κοστίζουν. Γίνονται προσπάθειες να λυθεί και το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Δήμο που διεκδικεί το γήπεδο. Η Λεωφόρος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί πριν φτιαχτεί το νέο γήπεδο».

Για τους πιο ταλαντούχους έλληνες επιθετικούς:

«Ο Μήτρογλου και ο Αθανασιάδης είναι οι πιο ταλαντούχοι νέοι έλληνες επιθετικοί».

Για τον κορυφαίο συμπαίχτη που είχε ποτέ και τον καλύτερο τερματοφύλακα όλων των εποχών:

«Ο Τάκης ο Λουκαν
Keywords
Τυχαία Θέματα