Ο Παναθηναϊκός και πάλι μόνος εναντίον όλων!

Πέρασε η παράνομη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος από τη Σούπερ Λιγκα, μειοψήφησε ο Παναθηναϊκός, απείχε η Ξάνθη...Η ερυθρόλευκη Σούπερ Λίγκα
Η Σούπερ Λίγκα του Γιάννη Μώραλη, υπέπεσε στην πρώτη παράβαση των κανονισμών της, αποδεχόμενη την αναδιάρθρωση
του πρωταθλήματος από την περίοδο 2012-13 και ενώ κάτι τέτοιο είναι παράνομο και παράτυπο!

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι (εκτός των άλλων) οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν ρητά (και υπάρχει δεδικασμένο), απόφαση αναδιάρθρωσης να λαμβάνεται τη μια αγωνιστική περίοδο και να εφαρμόζεται από την επόμενη. Δηλαδή η απόφαση για το να ανέβουν τέσσερις ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και να υποβιβαστούν δύο στη Φούτμπολ Λιγκ, θα έπρεπε να ισχύσει από το 2013-14 και επομένως με 18 ομάδες θα διεξαγόταν το πρωτάθλημα της περιόδου 2014-15!

Ομως τα όργανα ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, Ενωση ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής, ΟΠΑΠ ΑΕ και ΓΓΑ - προφανώς - δεν ασχολούνται με τέτοιου είδους «λεπτομέρειες»... Ολως τυχαίως βέβαια, όλα τα παραπάνω όργανα είναι συνδεδεμένα με τον ΟΣΦΠ και τα συμφέροντά του.

Στη γενική συνέλευση λοιπόν της Λίγκας, αποφασίστηκε την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 για την ερχόμενη περίοδο, απόφαση στην οποία μειοψήφησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ απείχε η Ξάνθη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Η Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

1/ Η Γ.Σ. της Super League αποδέχθηκε το αίτημα περί αύξησης των ομάδων από 16 σε 18 την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό 2 ομάδων από τη Super League στη Football League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Μειοψήφησε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.
Keywords
Τυχαία Θέματα