Ο κόσμος ολόκληρος στα πόδια του Βύντρα

Γκρίνιες στη Λεβάντε, η οποία φέρεται πως παραχωρεί τον Βύντρα όσο-όσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αθλητικών media...
Ο Λουκάς Βύντρα, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά παράδοξα των τελευταίων ετών (ένας μέτριος αμυντικός κατέληξε με μισθούς βασιλιά σε υπό χρεοκοπία ομάδα), φέρεται πως δεν διανύει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, επικρατεί γκρίνια στις τάξεις της Λεβάντε, ενώ η ισπανική ομάδα αντιμετωπίζει
και οικονομικά προβλήματα.

Η ρήτρα του Βύντρα είναι 400.000 ευρώ, όμως τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι Λεβαντίνοι είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν όσο-όσο.

(Εντυπωσιακό δεν είναι; Η Λεβάντε αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και σκέφτεται να πει «αντίο» στον Βύντρα. Ο Παναθηναϊκός όταν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα έκανε... ανανέωση με αυξημένες αποδοχές στον ίδιο παίκτη!)

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ανοίγει με αυτόν τον τρόπο ο δρόμος για να ολοκληρωθεί με καθυστέρηση μισού έτους το «ντιλ» ανάμεσα σε Βύντρα και Ολυμπιακό. Δυστυχώς, για τον παίκτη στο λιμάνι είχαν θέσει βέτο μη-απόκτησής του οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά. Δεν ξέρουμε αν έχει αλλάξει κάτι από τότε.

Οι καλοί όμως στη δουλειά τους, όπως έχουμε ξαναγράψει, δε χάνονται. Για παράδειγμα, ο άνθρωπος που φρόντισε να εκτιναχθεί στα ύψη του συμβόλαιο του Βύντρα, μπορεί να αποχώρησε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όμως πλέον εργάζεται ως αντιπρόεδρος σε πετρελαϊκή εταιρεία. Έτσι και ο ποδοσφαιριστής θεωρούμε πως έχει όλο τον κόσμο στα πόδια του.
Keywords
Τυχαία Θέματα