Νταμπίζας: «Ας με βρίζουν»

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται πως είπε «θα πηγαίνω Λεωφόρο και ας με βρίζουν», σύμφωνα με ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας…
Από κουμπαριές άλλο τίποτα ο Νίκος Νταμπίζας... Στη φωτογραφία, παρέα με τον κολλητό του φίλο εδώ και πολλά χρόνια Πρέντρακ ΤζόρτζεβιτςΔηλώσεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα φέρεται πως έκανε σε ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νταμπίζας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live SPORT.

Ο
αντι-παναθηναϊκός παλαίμαχος του Ολυμπιακού και του Παπουτσέλη, αντί να κάνει έστω μία δήλωση μεταμέλειας για τους κλεμμένους τίτλους, προτίμησε οι πρώτες ατάκες του -ως μέλος του Παναθηναϊκού- που διέρρευσαν προς τον Τύπο να είναι οι ακόλουθες:

«Θα πηγαίνω στη Λεωφόρο και ας με βρίζουν».

Με λίγα λόγια, ούτε που τον ενδιαφέρει αν η παρουσία του θα δημιουργεί αρνητικό κλίμα και ένταση στα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας με την οποία συνεργάζεται.

Δεν θα περιμέναμε βέβαια και κάτι διαφορετικό από το πρόσωπο που έχει επιλέξει να «κρύβεται» πίσω από τον τεράστιο Δημήτρη Σαραβάκο και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως αντί ο Νταμπίζας να τοποθετηθεί ο ίδιος για τις κάποτε δηλώσεις του («είμαι αντι-παναθηναϊκός»), προτίμησε να αφήσει τον Γιάννη Αλαφούζο να τον γελοιοποιεί στο πανελλήνιο, λέγοντας πως τον χτυπούσαν τα αδέλφια του όταν ήταν μικρός.

Ενδιαφέρον έχει πάντως το εάν θα βρεθεί ο ίδιος στην παρουσίαση των νέων στελεχών του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Τρίτη, ή όχι.
Keywords
Τυχαία Θέματα