Νέοι με… ερυθρόλευκο παρελθόν για το... μαύρο μέλλον της Σούπερ Λίγκας

Η ερυθρόλευκη ΚΕΔ κάνει όλα τα χατήρια στον «διορισμένο» πρωταθλητή Ολυμπιακό. Κόβει τους διαιτητές που δεν αρέσουν και επαναφέρει αυτούς που αναφέρονταν ως εργαλεία της παράγκας.
«Επρεπε να κάνω έγκλημα» είπε σύμφωνα με τον Μπέο ο εικονιζόμενος διαιτητής Σταύρος Μάνταλος που επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα, αναφερόμενος στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός προκειμένου να ευνοήσει τους πειραιώτες «Εκοψαν» τον Κύρκο, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντινέα ήταν οι δύο διαιτητές που πέρυσι προκάλεσαν ερυθρόλευκη κλάψα ( εδώ) και επαναφέρουν τα... εργαλεία του παρελθόντος!

Επανέρχονται στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από απουσία ενός έτους οι Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας, σφύριξε στη μεγάλη κατηγορία από το 2007 ως το 2011), Σταύρος Μάνταλος (Αθήνας, ήταν το 2010-11 στη Σούπερ Λίγκα) και Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας, ήταν στους πίνακες της μεγάλης κατηγορίας τη διετία 2009-11).

Ο Αμπάρκιολης τη σεζόν 09-10 είχε τιμωρηθεί για δυο μήνες για δύο πέναλτι που δεν είχε δώσει στον Παναθηναϊκό σε αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Λαμπρόπουλος είχε διευθύνει τον επεισοδιακό αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ (1-0) τον Ιανουάριο του 2011, τον οποίο κακώς δεν είχε διακόψει έπειτα από επίθεση οπαδού του τερματοφύλακα των κρητικών Βεζυρίδη από οπαδό των γηπεδούχων!

Οσο για τον Μάνταλο, είναι ο διαιτητής το όνομα του οποίου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνομιλίες που καταγράφησαν στην έρευνα για τα στημένα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα στον Μάνταλο αναφερόταν ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος σε συνομιλία του με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη έπειτα από την ήττα των ερυθρόλευκων (1-0) από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Ο Μπέος φέρεται να λέει ότι ο Μάνταλος τού... απολογήθηκε γιατί δεν ευνόησε τον Ολυμπιακό στον συγκεκριμένο αγώνα. Οπως λέει ο Μπέος «μου τηλεφώνησε ο Μάνταλος. Μου λέει ότι έπρεπε να κάνω έγκλημα, μου λέει. Θα τελείωνα με τη σφυρίχτρα», εννοώντας ότι προφανώς για να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού θα «έπρεπε να κάνω έγκλημα».

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα» και από άλλες υποκλαπείσες συνομιλίες ακούγεται ο Μπέος να μεσολαβεί προκειμένου ο Μάνταλος να ευνοήσει τον Ολυμπιακό στον συγκεκριμένο αγώνα!

Στη μοναδική χρονιά του στη μεγάλη κατηγορία ο Μάνταλος σφύριξε κι άλλα «ύποπτα» ματς όπως το ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 0-4, καθώς και το Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός 3-2, όπου απέβαλε τον Σεντρίκ Καντέ έπειτα από θεατρική πτώση του Μπρέσκα προτού λήξει το ημίχρονο...

Καθόλου τυχαίο ότι τα ερυθρόλευκα παπαγαλάκια εδώ προσπαθούσαν με συνεχόμενα άρθρα τους να τον επαναφέρουν στα μεγάλα σαλόνια. Τελικά με πρόεδρο της ΚΕΔ τον Γιώργο Σαρρή, γνωστό οπαδό του ΟΣΦΠ, ο οποίος σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα φέρεται να είναι και από τα ιδρυτικά μέλη συνδέσμου οπαδών της ομάδας του Πειραιά στη Χίο, όλα γίνονται. Λογικό να έχει τις ερυθρόλευκες... ευλογίες για να γίνει σύντομα και πρόεδρος της ΕΠΟ!
Keywords
Τυχαία Θέματα