Να νικήσουν... τον εαυτό τους και τον Μάνταλο!

Σε γήπεδο με διαιτητή... καμικάζι ο Παναθηναϊκός των χιλίων δύο εσωτερικών προβλημάτων διεκδικεί από τον Πλατανιά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (17:00, OTE Sport 3)...
Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του Παναθηναϊκού στα Χανιά.
Οι «πράσινοι» θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 κόντρα στον Πλατανιά (17:00, OTE Sport 3). Για να τα καταφέρουν θα χρειαστεί πάνω απ' όλα να μην αγγίξουν τα (προκλητικά) όρια απόδοσής τους που εμφάνισαν με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παίξουν κάποια στιγμή και για τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο, αλλά και για τη φανέλα που έχουν την τιμή να φοράνε. Οι «πράσινοι» έχουν 300 εισιτήρια εξασφαλισμένα στη θύρα 4, ενώ θα υπάρξει αρκετός μεμονωμένος κόσμος του Παναθηναϊκού από το νησί.

Ο Λουκάς Βύντρα παραμένει βασικός και αναντικατάστατος παρά τα όσα συμβαίνουν, ο πρόεδρος της ομάδας δηλώνει... απών και ευελπιστούμε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις εξέδρες του κρητικού γηπέδου.

Από την άλλη, ο διαιτητής του αγώνα είναι ο Σταύρος Μάνταλος, το όνομα του οποίου ακούγεται στις κασέτες των στημένων αγώνων και που το παρελθόν του δεν είναι και... το καλύτερο (διαβάστε εδώ), κάτι που πιθανότατα να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο. Μπροστά του θα βρίσκονται οι Μπουμσόνγκ και Βύντρα, ενώ στα πλάγια οι Σεϊταρίδης (δεξιά) και Σπυρόπουλος (αριστερά). Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Βιτόλο και Σο. Οι Μαυρίας, Ζέκα και Σισοκό θα παίξουν πίσω από τον επιθετικό Τοτσέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα