Να εξαντλήσει τις ελπίδες για πρόκριση

O Παναθηναϊκός, έχοντας στο πλευρό του τους οπαδούς του, θα επιδιώξει τη νίκη σήμερα απέναντι στην Μάριμπορ για τους ομίλους του Εuropa League, που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. Με Μαρίνο και Πετρόπουλο θα ξεκινήσει ο Ρότσα...

Ο Παναθηναϊκός, μετά την καλή εμφάνιση
με τον ΠΑΟΚ και την άνετη νίκη, θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία αυτή τη φορά εναντίον της Μάριμπορ (20:00, ΑΝΤ1), για την 5η αγωνιστική του Europa League. Με νίκη οι «πράσινοι» διατηρούν τις όποιες ελπίδες τους για πρόκριση στον επόμενο γύρο και γι' αυτό θα χρειαστούν να κερδίσουν την Τότεναμ εκτός έδρας και, παράλληλα, να μην κερδίσουν οι «πετεινοί» τη Λάτσιο στη Ρώμη.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα σκέφτεται να φρεσκάρει την ομάδα με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα, εν συγκρίσει με αυτή που παρέταξε εναντίον του ΠΑΟΚ. Έτσι, το Τριφύλλι θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3 και τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, στόπερ τους Βελάσκες και Βύντρα, τον Μαρίνο δεξί μπακ και τον Σπυρόπουλο αριστερό.

Στο κέντρο θα κατεβάσει τους Βιτόλο, Ζέκα και Σισοκό, ο οποιός θα έχει μπροστά του τον Μαυρία ως δεξί εξτρέμ και τον Κουίνσι αριστερό. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ο Πετρόπουλος που θα πάρει τη θέση του Τοτσέ.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Φουρλάνος, Λαγός, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος και Φορναρόλι.

Από την άλλη η Μάριμπορ θα παραταχθεί με σύστημα 4-5-1 και ενισχυμένο κέντρο. Ο Μίλανιτς προσανατολίζεται να κατεβάσει τους Χαντάνοβιτς, Μίλτες, Μέγιατς, Άργκους, Ράγεβιτς, Μέρτελι, Φιλίποβιτς, Ιμπράϊμι, Ταβάρες, Τσβιτάνοβιτς και Μπέριτς.

Στον πάγκο θα κάθονται οι Πρίντιγκαρτ, Βίντοβιτς, Τραϊκόφσκι, Βίλερ, Ποτοκάρ, Κόμαζετς, Λέσιακ και Ντόντλεκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα